Oldalak

2016. december 3., szombat

Lakkozz! Fotózz! Posztolj! | Hópelyhek

Sziasztok!

Próbáltam időben elkészülni a manikűrrel, sajnos nem jött össze. Csak tegnap reggel tudtam befejezni. Mikor viszont lett volna egy kis időm leülni megírni a bejegyzést, elment a net. Nálunk jelenleg elég viharos a helyzet, szakadozik az internet, hét első felében még az áram is hol volt-hol nem.

De visszatérve a témánkhoz, a mai egy kettő az egyben manikűr. Az LFP egyelőre utolsó és decemberi körömkihívásom első témájára készült.


Nagyon szeretem ezt a manikűrt. A képeken annyira nem látszik, de az utolsó réteg egy holo csillámos, annyira gyönyörűen szikrázik a fényben! Öröm viselni. :) A kis manóim is megcsodálták, naná, hogy minden lánykám ilyen manikűrt kért a tanító nénitől. :)


Használt lakkok, eszközök: Eveline 8+1, Rapsodi 351, AVON Color Trand Silver Plated, Moyra nr. 35, Rapsodi Parisa 20 + BP 01-es és BPL 023-as BornPrettyStore nyomdalemezek


Dorcy-nak köszönöm az LFP témát, az LFPs lányoknak, hogy ebben az évben velem tartottak, remélem, valóban csak téli szünetre megy a kezdeményezés, és ha majd több időnk lesz, újra belevágunk.
Mannának az inspirációt köszönöm, ezt a manikűrt nagyon régóta szerettem volna már elkészíteni.