Oldalak

2012. augusztus 15., szerda

Recept | Sült gomba sajttal

Remek kis reggeli! Mi gyakran készítjük!


Mi általában champion gombából szoktuk készíteni (tudjátok, az a fehér, mifelénk így nevezik, ha tudtok neki más nevet is, várom^^), de medvegombából és más nagyobb meg kisebb gombából is elkészítjük, ha gombászásból jövök vissza. :) Egyedül a rókagombából nem készítettünk, de ez szerintem érthető. :)



A gombákat megpucoljuk (lehet többet is, kevesebbet is, mikor mennyi gombánk van, avagy épp mennyit akarunk elkészíteni), a törzsét eltávolítjuk, csak a kalapját hagyjuk meg. Ezt sózzuk, borsózzuk, majd egy-egy darab sajtot teszünk a közepébe, így sütjük barnára egy serpenyőbe.

Ilyen egyszerű. :)

Ti szoktatok ilyet készíteni? Egyáltalán szeretitek a gombát? Én nagyon!
Bella