2017. szeptember 5., kedd

Teszt | BPS sellőporok

Sziasztok!

A sellőpor nem újdonság körmös berkekben, egészen eddig viszont nem volt egy sem a birtokomban, ezért legutóbb zt is kértem a tesztelős csomagomba. A kapcsolattartóm nagyon aranyos volt, hiszen nem tudtam dönteni, és írtam, hogy vagy egyiket, vagy másikat küldje el, erre megkaptam mindkettőt. :)


Ilyen kis cuki matt zacsikban érkeztek, a kódjukkal ellátott matrica is van ragasztva a másik oldalukra. Én még mindig ezekben a zacsikban tárolom őket.



A védőpapírt sem dobtam ki, mindig ráteszem azt is a tégely szájra, így biztosabban zár és tuti nem szóródik ki a finom por.

Először körömlakkra próbáltam ki. A körömágyam állapotáért elnézést kérek, nem én voltam a hibás, de ezt már ecseteltem ebben a bejegyzésben.
Körömlakkokra kenve is szép volt, de elég nehéz kitalálni, hogy mikor megfelelő a lakk száradási ideje. Volt, hogy a lakkot is felszedtem a simogatással, máskor meg hiába simogattam már, mert a lakk túlzottan meg folt száradva ahhoz, hogy belesimuljon a sellőpor.



A szintén BPS-től kapott lila zselére simogatva is kipróbáltam. Imádtam! Ráadásul a zselé felületi, vagyis nem kellett fixálni, így tökéletes a por használatához.
AKár körömlakkra, akár (lakk)zselére használjuk, mindenképpen le kell zárnunk egy átlátszó fedőlakkal. Én a zselénél a BPS fixálásmentes fedőlakkját használtam.

A barátnpmnek készített manikűrnél is használtam. Előbb megbufiztam a Pearl Premium Finish feketéjét, ami szintén felületi zselé, aztán ugyancsak ezzel a feketével rajzoltam meg a mintát, pár másodpercet köttettem a lámpában, aztán belesimiztem a port, végül zártam a fedőlakkal.

A kép utolsó sorában pedig matt fedőlakkal láthatjátok. Csak másfél hét után, lecsiszolás előtt jutott eszembe, hogy próbáljam ki matt fedőlakkal, úgyhogy az enyhe lenövés emiatt van. ^^


Ahogy már említettem, én teljesen odavagyok ezekért a porokért, de csak zselékhez használom, ha csak lehet, a lakkokkal túl macerás.


Innen rendelhető meg, ha megtetszett - Nekem a #6-os és a #7-es van meg.

Born Pretty Store weboldalán még számos UV zselékörömlakk és gyönyörűbbnél gyönyörűbb nail art csoda közül válogathattok. ;) Ha használjátok a VNX31 kuponkódot további 10% árkedvezményben részesültök!

Szoktatok sellő- vagy krómporokat használni?

Szép napot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből