2017. szeptember 3., vasárnap

Manikűrvadász | 34. forduló

Sziasztok!

Az utóbbi hetekben nem posztoltam, pedig manikűrök néha készültek. Az az igazság, hogy nem is hiányzott a blog, mindig csalogattam, hogy majd holnap... most is legszívesebben halogatnám, de végül csak erőt vettem magamon.



Nagyon örültem, mikor megtudtam, hogy a mostani házigazdánktól, Mannától kell válasszak, hisz rengeteg gyönyörű manikűrt készít, úgy saját magának, mint a vendégeinek. Az egyik körmös példaképem. Kb. 80 manikűrjét mentettem le. Viszont géllakkokat észseléket teszteltem pár nappal a Manikűrvadász előtt, a teszt manikűr pedig annyira megtetszett, hogy végül úgy öntöttem, nem leszedem le. Ezért mielőtt a jobb kezemre is elkészítettem volna a tesztemanikűr másik felét, gyorsan csináltam egy megúszós manit, amit már hosszú évek óta lementettem. Ez a manikűr anno nagy favorit volt, szinte mindenki elkészítette. Én akkor kihagytam, pedig sokszor tervben volt. Most egy 15 perces munkával dobtam össze, aztán gyors fotó után rögtön mostam is le, hogy befejezzem a "rendes" manikűrömet.


Manna eredetije itt.
 Múlt hét elején szedtem végül le a zselét. Nem volt sem időm, sem kedvem manikűrözni, így az ilyen alkalmakra elől hagyott Essence rózsaszín lakkommal vittem fel egy gyors réteget, aztán másnap díszítettem nyomdával, illetve a gyűrűsre rákentem 3 réteget a MS fekete homoklakkjából. Ezt a manikűrt anno még Ciiskától is lementettem, nem csak Mannától.


Eredetik: balról Ciiska, jobbról Manna
És végül az "igazi" vadászásom. Legalábbis, mikor megláttam, hogy Mannától kell vadásszak, ez volt az egyik manikűr, ami rögtön megjelent lelki szemeim előtt. Már azóta el szeretném készíteni, hogy megpillantottam Manna Instagramján, de akkoriban még nem volt jégfóliám, viszont múlt hónapban azt is megérkezett, így az időhiányon és kedvtelenségen kívül semmi akadálya nem volt.
Végül szerdán készítettem el a manikűrt. Imádtam készíteni és hordani is. Még mindig ezt viselem, viszont most vettem észre, hogy a jobb kezem mutató- és középső ujján a holo ovális szegecs lejött. :( Pedig tippragasztóval volt odaragasztva, de nem is a ragasztó jött le, hanem a dísz a saját ragacsáról... na ezt nem sikerült jól elmagyaráznom, de aki használt már szegecset a körmein, az érti, mire gondolok. ^^






Manna eredetije itt.
A többiek alkotása:

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből