2017. augusztus 7., hétfő

DIY | Lánybúcsút szerveztem

 Sziasztok!

Júniusban férjhez ment az egyik unokatestvérem. Én nem voltam koszorúslány, de a közeli kapcsolat miatt szerette volna, ha én is részt veszek a lánybúcsún, sőt, végül be is segítettem a lányoknak a szervezésben. Ahhoz képest, hogy picivel több, mint egy napom volt mindent beszerezni, nyomtatni, összeállítani, egész jó lett, s ahogy az lenni szokott, amennyire féltem, hogy nem sül el jól, olyan jól sikerült mindent elintézni. Végül még éjjel is volt két random játék, ami akkor jutott eszünkbe, így gyorsan beleszőttük azt is.


Hatalmas segítségemre volt Thimmykének ez a játékos összefoglaló bejegyzése, innen mindent le tudtok tölteni, én is így tettem, aztán mindegyiket átírtam kicsit a mi képünkre. :)


Összefűztem a feladatokat, az értékelőlapokat is úgy terveztem, hogy a végén, miután mindenki kitöltötte, azt is összefűzöm. Az Idézést és Fogadalmat is képeslap-szerűen készítettem el. A menyasszony barátnői készítették el az idézés és fogadalom képeit, én nyomtattam, méretre vágtam és összeállítottam.


Sajnos nem volt időm olyan cuki kitűzőket készíteni, mint amilyent Thimmyke is szokott, ezért csak simán felírtam a szöveget a szalagokra. Nem volt könnyű dolgom, mert a szövet beitta a tintát, a vastagabb filccel nem is tudtam szépen feliratozni, még szerencse, hogy volt 1mm-es filcem is, és azzal is egész jól látszott az írás.
Szerettünk volna vásárolni az ajndékboltban ilyen spéci poharat, mércézve. Sajnos nem volt, az eladók között soha nem is volt ilyenjük, picit megcsalt az emlékezetünk. Végül utolsó pillanatban a pepcoban vásároltam egy sima, egyszerű oharat, aztán gyorsan felmércéztem (valójában unokasógorom mércézte^^), aztán feliratoztam.
Az egyik játék alkalmával egy szobornak vagy képnek kellett a menyasszony szerelmet valljon, megadott szavakat is beleszőve. A kinti feladatok elvégzése után nem kerestünk szobrot, erre az esetre vittem magammal egy photoshoppal előző este szerkesztett Trump képet, ennek vallott végül szerelmet a menyasszony. Vicces volt, képzelhetitek. :)


A feladatok között volt többek között a szokásos eladós (alsónemű, körömreszelő, petrezselyem, óvszer, körömlakk, fakanál stb), férjismereti teszt, kimagyarázó- és kiegészítő játékok, alma pucolás, lufi borotválás (amit utolsó pillanatban kipukkasztottunk^^), WC papíból és egyéb újrahasznosított dologból menyasszonyi ruha készítés, pasifogó és közvéleménykutatás is.

Még van néhány bejegyzés, amelyben Thimmyke ötleteket szedett össze a számunkra, én ezúttal nem használtam fel őket, de ami késik, valószínűleg nem múlik. :) A bejgyezéseket itt, itt és itt érhetitek el.

Szerencsére minden jól sült el, a menyasszony és mi is nagyon jól éreztük magunkat. Természetesen, a szigorú vizsgabizottság végül átengedte a menyasszonyt, akit azóta már férjhez is adtuk. :)

Thimmyke, köszi szépen itt is a bejegyzéseket! Hatalmas segítség volt a szervezésben!
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből