2017. június 25., vasárnap

Teszt | Kávé színű holo por

Sziasztok!

Ma egy újabb BornPrettyStore webáruháztól kapott terméket szeretnék nektek bemutatni. Biztos vagyok benne, hogy nem hat az újdonság varázsával, már rengeteg blogon olvashattunk különböző porokról. Nekem ez az első ilyen termékem, vártam is nagyon. :)




A fenti zacsiba bújtatva jött egy kisebb applikátorral osztozva a helyen. Mivel még nincs szilikonecsetem, én a holopor felhasználásánál is ezt az applikátort használtam, nálam hibátlanul működik.

Lelövöm a poént, én egyszerűen imádom ezt a port! Először körömlakkal próbáltam ki, mert még nem volt UV lámpám. Alaplakk után jött egy réteg fekete (hüvelykujjamon fehér, hogy kipróbáljam azt is - én balga nem fotóztam le, pedig biztos voltam benne, hogymegtörtént.)
A félig megszáradt, még ragacsos lakkba simogattam bele a port. Tényleg fontos, hogy ne száradjon meg nagyon, mert nem fog tapadni a lakk, én előszr megjártam, le kellett mossam és újrakenjem az egészet. Szerintem a körömlakkos megoldásnál jobb két körmönként haladni, ne fessük be rögtön az összeset, mert mire a második vagy harmadik körömhöz érünk, annyira megszárad a lakk, hogy nem ragad majd meg a por.
Bár fekete alappal akár egy réteg is elegendő, én mindi kettőt használtam. Az első réteg holoport fedőlakkal zártam, majd mielőtt az megszáradt volna, jött a következő réteg, aztán végül újabb fedőlakk.


 Díszítést a fedőlakk felvitele és száradása után végeztem, méghozzá egy szintén BPS nyomdalemezzel és Moyra fehér lakkal.



Vaku hazsnálatával látszik igazán, mennyire szépen játszik a fényben. Én nem tudok betelni vele. :)



Hét elején kipróbáltam lakkzselével is. Jóformán ugyanaz a menete, mint a körömlakkosnak: miután előkészítettem a körmömet, egy réteg alapot vittem fel, köttettem, majd belesimogattam a port. Legyezőecsettel a maradékot lepalltam, jött még egy réteg alaplakk, köttetés után újabb réteg por, aztán fedőréteggel zártam, amit köttettem majd fixáltam. Sajnos ezen a lenti képen nem látszik, milyen gyönyörű játéka van a glitternek. Nekem rendesen fájt a szívem, hogy most hétvégén le kll mossam, hogy a lagzira szép piros manikűrt készítsek... de pár napja elhatároztam, hogy a gyűrűsöm marad a kávé holo, a többi lesz piros. Ma (24-én, szombaton íródott a bejegyzés) fogom elkészíteni, kíváncsi vagyok, milyen lesz. Ha nem néz ki a két árnyalat jól egymás mellett, még mindig le tudom oldani és újat készíteni. :)


Készítettem egy videót is a lakkzselés és a körömlakkos változattal is, de még nem sikerült teljesen megvágni. Amint kész lesz, pótlom a bejegyzést. :)




Born Pretty Store weboldalán még számos, glitter és gyönyörűbbnél gyönyörűbb nail art csoda közül válogathattok. ;) Ha használjátok a VNX31 kuponkódot további 10% árkedvezményben részesültök!

Szoktatok holo glitterekkel/porokkal dolgozni?

Szép napot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből