2017. április 8., szombat

NOTD | Lila virágos

Sziasztok!

Ezt a manikűrt még pár hete készítettem. Először úgy terveztem, elraktározom és a szeptemberi 31 napos kihívás keretén belül teszem közzé. Időközben viszont rájöttem, hogy nekem is meg kell tanulnom nemet mondani. Má az utóbbi két-három évben is nyűg volt a kihívást teljesíteni... ezért nemes egyszerűséggel elengedtem a dolgot. A blog fennmaradása óta ez lesz az első év, hogy nem lesz 31 napos kihívás. Úgyhogy ma bemutatom nektek a lila témára készült manikűrömet.


Nagyjából azokat a lakkokat használtam fel, amiket februárban zsákmányoltam: Miss Sporty 556, Rapsodi 304. Moyra No. 03, Golden Rose 120, Moyra mattító fedőlakk + BornPrettyStore BP-100 nyomdalemez.



Itt még fényesen, mattító fedőlakkelőtt. Ez a lilás topper hatalmas kedvencem volt régebb, most viszont sehogyse jöttbe fényesen, matt verziójában viszont alig akartam egy hét után is lemosni a körmeimről.



Hogy tetszik a manikűr? A matt vagy a fényes verzió jön be nektek jobban?

Szép napot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből