2017. március 20., hétfő

Manikűrvadász | 31. forduló

Sziasztok!

Ma este újabb fordulót ért meg a Manikűrvadász kezdeményezés. Ezúttal Noémi látta el a háziasszonyi, szervezői teendőket, az ő jóvoltából vadásztam most Melcsinél. Szokásomhoz híven az összes bejegyzését végig néztem, jó pár manikűrt le is mentettem, de szinte első pillantásra kiválasztottam, hogy melyiket szeretném elkészíteni - és ki is tratottam mellette!


Ezt a manikűrt Melcsi is Nikkiinél látta, akitől még anno én is lementettem a képet az inspirációs mappámba, így két legyet üthettem egy csapásra. :)
A halvány lila lakk, amit használni szerettem volna, kiderült lakkozás előtt, hogy már nincs meg. de szerencsére sikerült megoldanom másképp. A holo lakkból két réteg nem volt elég, a képen is látszik, hogy a felső réteggel sikerült leszednem néhol a lakkot, de akinek van a Moyra holo kollekciójából, annak ismerős lehet a probléma. Én ezt általában úgy küszübölöm ki, hogy egy átlátszó fedőréteg után még felviszek egy réteget, de erre most nem volt energiám. így maradt így.

Használt lakkok: Moyra Chantal, Moyra Holographic 255, Rapsodi 334 (a levedulák középső árnyalatát kevertem ki belől és egy leheletnyi fehérből), Butterfly 149, AVON Matte Violetta, Kallos Love 27, Miss Sporty 455. mintás körmökre franken fedőlakk, az egyszínűekre Essence Ultra Gloss Nail Shine.

A másik kezem is hasonlóan néz ki, csak ott a gyűrűs ujjamon van a levendula, a középső- és hüvelyken pedig a lila holo. Aszimmetrikus volta miatt akár készülhetett volna a Mesy által meghírdetett Szólánc játék 8. fordulójára is. ^^

Felső sorban az eredetik: balról Nikkiié, jobbról Melcsié
Hogy tetszik a manikűr?

Nézzétek meg a többiek manikűrjét is:

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből