2017. február 26., vasárnap

Teszt & NOTD | BornPrettyStore geometrikus vizes matrica


Sziasztok!

Ma egy ív vizes matricát és a velük készített manikűröket szeretném bemutatni, amit a BornPrettyStore-tól kaptam tesztelésre.







Ahogy az a hasonló íveknél lenni szokott, két mintát tartalmaz, öt részre van osztva, de nekem olyan pici a körmöm, hogy csak az egyik (!) körömre való sablonnak is csak egy pici részét kellett felhasználnom. Szóval tényleg sokáig kitarthat egy ilyen ív. Ráadásul nekem a minta és a színkombináció is nagyon tetszik.
Már legelső használat előtt lehúztam az átlátszó védőfóliát (az alsó képen még látszik is, hogy rajta van, attól fénylik ennyire), különben nem lehet szépen applikálni a körmökre. Ezután vágtam ki belőle egy darabot és a csomagolás hátoldalán lévő leírás alapján jártam el.



A vizes matriva mellett még a következő lakkokat és eszközöket használtam: AVON Gel Finish Sheer Love, AVON Mineral Crush Pearl.






A vizes matriva mellett még a következő lakkokat és eszközöket használtam: AVON Gel Finish Sheer Love, Moyra No. 03., BPS karácsonyi glitter mix #045.




Born Pretty Store weboldalán még számos, vizes matrica és gyönyörűbbnél gyönyörűbb nail art csoda közül válogathattok. ;) Ha használjátok a VNX31 kuponkódot további 10% árkedvezményben részesültök!

Szeretitek a vizes matricákat? Nektek megvan ez a minta?

Szép napot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből