2017. január 28., szombat

Teszt | Szilikon dolgozólap a Born Pretty Store-tól

Sziasztok!

A mai bejegyzésben egy tesztelésre küldött terméket szeretnék nektek bemutatni. Igazából fogalmam nincs, hogy van-e ennek valamilyen magyar neve, így én most szilikon munkalapként hivatkozok rá.


Maga a szilikon munkalap egy ilyen cuki, mackós tartóban érkezett, még egy zacsiba is benne volt, úgy felcsavarva helyezték el a tartóban.
Méreteit tekintve A4es laphoz lehet hasonlítani. pontosabban 28*21 cm-es. matt szilikon a felülete, ami jól tapad, de ugyanúgy a piszkot, szöszöket, csillámokat, port is nagyon gyorsan magához vonzza. Nem ajánlatos acetonnal tisztítani. Én ugyanúgy celuxszal szoktam, mint a nyomdapárnáimat is.







Az én apró körömméretemhez képet hatalmasak a minták, így én kisebb részen szoktam átlátszó lakkot felkenni, mielőtt mintát festenék. Szerintem ez pozitívum, így a kis- és nagykörömfelülettel rendelkező körmösök is tudják használni.


Minta a BornPrettyStore BP-X06 lemezről




Őszintén szólva én nem nagyon tudok rá nyomdázni, általában ott marad a párnán. Egyetlen kivétel a fent látható minta volt. Én azóta úgy oldom meg, hogy átlátszó lakkot kenek alapnak, erre nyomdázok rá, ahogy azt a lenti képen is lehet látni.


A munkalap jobb oldalán különféle minták is láthatóak. Én megpróbáltam az egyiket megrajzolni. Nem lett tökéletes, mert akrilfesték helyett besűrűsödött fekete lakkot használtam (épp az volt), de szerintem nem lett annyira rossz.




Munkalap használatával készült a karácsonyfagömbös manikűröm és a madárka is.





Born Pretty Store weboldalán még számos, gyönyörűbbnél gyönyörűbb nail art csoda közül válogathattok. ;) Ha használjátok a VNX31 kuponkódot további 10% árkedvezményben részesültök!

Ti használok ilyen munkalapot?

Szép napot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből