2017. január 21., szombat

ManiCute és Manikűrvadász | Elmaradt fordulók pótlása

Sziasztok!

Hiába készítettem el többé-kevésbé időben a manikűröket, a posztolásukra nem nagyon jutotteddig időm, ezért úgy döntöttem, most egy bejegyzésbe sűrítem őket.


Az első, amit be szeretnék mutatni, az még a tavalyi évről elmaradt Jégvirg témára készült manikűr. A Moyra kék holo lakkját használtam, a két középső ujjamra a Moyra fehér lakkja került, erre nyomdáztam a BPL-029-es nyomdalemezről.


A többiek alkotása:

A második bemutatott manikűr egy kettő az egyben mani: a ManiCute Csillogás és a Manikűrvadász szóletésnapi fordulójára egyaránt készült.
Arany holo lakkra szivacsoztam fel a Barry M Hologram csillámjaiból, majd egy réteg a Rimmel Love Glitter 030 Queen of bling aranyszilánkos topperéből, erre nyomdáztam az új lemezemről, a Moyra Visuality-ről, a fekete Moyra no.35 feketéjével, majd fekete irizáló kövecskéket ragasztottam rá.
A nyomdázás nem lett tökéletes. Otthon megint nem volt nyomdapárnám, így egy olcsó, kínai rózsaszínt vásároltam, ez volt az első alkalom mikor használtam, ezért nem lett túl jó. Viszont magában a nyomdapárnában kellemesen csalódtam, sokkal jobb volt, mint amire számítottam.


Az eredeti, Anutka verziója itt érhető el

A többiek alkotása:

Az utolsó manikűr, amit bemutatok, a legutóbbi ManiCute témára készült, amely a Madarak volt. Az alapot az új kedvencem, az Essence Dream on lakkja szolgáltatta, a design megfestéséhez még a franken fehér, Essence Little Miss Sunrise, AVON Gel Finish Mudslide, ANNY Save the last dance, Moyra no. 35 és Miss Sporty 455-ös lakkokat használtam. A madarat a BPS-től kapott matt alapra készítettem el matrica technikával.

A többiek alkotása:
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből