2016. december 25., vasárnap

OMD2013 | Day26-30

Sziasztok!

Hozom az utolsó előtti csokrot az OMD kihívás manikűrjei közül. Az utolsó bejegyzésben már csak egy manikűr lesz, az, ami amúgy is az egyik kedvencem volt. :)


26. Kedvenc vakáció

Pár éve már volt hasonló témája az egyik kihívásnak. Szerencsére azóta volt más remek vakációm is, a mostani gyors manikűrömben épp a legutóbbi, 2016-os nyarat örökítettem meg, azon belül is a Tusványost.
Az alapot egy franken zöld lakk szolgáltatta. A macit matrica technikával próbáltam elkészíteni.... sajnos megfeledkeztem róla, és másnapra túlságosan megszáradt a réteg, így repedezett, nem lehetett rendesen felapplikálni a körmökre.

27. Ékszer
Sokat gondolkodtam, mi legyen ezen a manikűrön, mert már többször is készítettem hasonló témára manikűrt, a kedvenc ékszereimből már mind készült manikűr. Végül a Zenzero oldalán bukkantam rá egy fotóra, ami inspirációt adott.
Használt lakkok: Golden Rose Rich Color 76, Golden Rose Holiday 82, Moyra Metal effect arany, ezüst és bronz

28. TV show
Szintén fejtörést okozott, végül fogalmam sincs, hogy jutott eszembe pont az X-faktor, gondolom, épp reklámozták. Régóta nem követtem nyomon az adást, idén sem állt szándékomban megnézni, aztán pár hete hozzáláttam és az elejétől a végéig megnéztem a részeket - közben a szobámban vagy a konyhában takarítottam, szóval nem ültem hiába X-faktor nézés közben sem.
Használt lakkok: Leydi 788, AVON Matte GreyCement, Rapsodi 332, Golden Rose Rich Color 76 (fehér alap a szürke alatt) + fekete akril festék

29. Divat inspirálta
Van nekem egy "Fashion" című mappám, ezúttal abban néztem körül. nagyon sok olyan kép van, amit évek óta lementettem, most is főleg ezek közül próbáltam mazsolázni, aztán döntöttem a bal alsó képen látható cipő mellett.
Használt lakkok: Essence Off to Miami!, Rapsodi 333, Golden Rose Rich Color 76, Essence Let's Get Lost + fekete akril festék

30. Képregény(szereplő)
Nem vagyok képregényrajongó, nagyon nem is vagyok képben ezekkel a dolgokkal, legfeljebb a mozifilm változatokkal. Most is bajban voltam, hogy mit válasszak, végül Liza szuperhősös kihívása húzott ki a pácból. Ez a manikűrje amúgy is nagyon tetszett.
Használt lakkok: Rapsodi 339, Leydi 788, Moyra Metal effect ezüst + ezüst szegecs, fekete akrilfesték

Nektek melyik a kedvenc manikűrötök a fentiek közül? Nekem az utolsó.

Szép napot! További áldott ünnepet!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből