2016. augusztus 4., csütörtök

Teszt | Dazzling Nail Glitter #8840


Sziasztok!

Már említettem itt a blogon, és Instagramon is, hogy tesztcsomagot kaptam a BornPrettyStore webáruháztól. Én már nem is emlékeztem, hogy kértem ezt a glittert is, így naaaagyon megörültem, mikor megpillantottam. Ráadásul az oldalon hiába írja, hogy 10g-os kiszerelés, azt hittem az ilyen kis tégelyben érkezik. De helyette nagyobb kiszerelés jött, ami szerintem egy életre elég lesz. :)


Hét színkombináció közül  lehet választani, én a #8840-eset kértem.






Ahogy az a fenti képeken is látszik, a kb 1,5 mm átmérőjű glitterek négy színben találhatóak meg: neon rózsaszín, neon zöld, kobaltkék és fehér, illetve hosszúkás glitterek is kerültek a keverékbe, szintén fehér színben.


A tesztmanikűröm elkészítésénél négy különböző alapszínt használtam: nude (Rapsodi 304), fekete (Rapsodi 355), almazöld (CR Greentea), babakék (ANNY Something blue). A megég meg nem szárdt lakkozásba pillangóecsettel hintettem fel a glittereket.


Eddig két manikűr is készült, és biztos vagyok benne, hogy nem csak ennyi fog, mert én egyszerűen imádom ezt a színes glitter-keveréket! *.*

Teljes bejegyzés itt.
Illetve a tegnap bemutatott manikűröm egy fázisa. A teljesen befejezett verziót a tegnapi bejegyzésben, itt érhetitek el.









Born Pretty Store weboldalán még számos, gyönyörűbbnél gyönyörűbb glitter és egyéb nail art csoda közül válogathattok. ;) Ha használjátok a VNX31 kuponkódot további 10% árkedvezményben részesültök!

Nektek tetszenek az ilyen színes glitter? Szoktátok őket használni?
Én azt hiszem, még egy-két tégelyt be fogok szerezni, mert kíváncsi vagyok a többi színösszeállításra is. :)

Szép napot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből