2016. augusztus 6., szombat

Teszt | BPS Fashion Gold Starlight Studs


Sziasztok!

Mai bejegyzésben egy újabb teszttel készültem, méghozzá a BPS-től kapott arany szegecsekről szeretném elmondani a véleményemet.




A 20 darab szegecs kis műanyag tasakban érkezett. Pár évvel ezelőtt még kevésnek tűnt ez a 20 darab, de úgysem használok belőle minden körmömre, ráadásul egy szegecsnél sem teszek többet egy körömre fel, így pedig hosszú időre elég lehet.


A szegecseket eddig két manikűrömnél láthattátok, melyekről még több képet az eredeti bejegyzésben itt nézhettek meg.






A képeken is látszik, hogy a csillagok kisebbik ága eláll a körömtől. Elég zavaró volt, hogy mindenbe akadt bele, de engem igazából kárpótolt a végeredmény, amit mindkét esetben nagyon feldobott a szegecsek használata.






Az első, színes maninál használtam fedőlakkot a fixáláshoz. Nem is jött le a szegecs, 6. nap elején úgy kellett nekem leszednem. 5 nap alatt a lenti képen látható szintig kopott meg az aranyozása.


A menta-neon narancs manikűrnél a szegecset nem fixáltam fedőlakkal, hanem a még meg nem száradt matt fedőlakkba nyomkodtam bele. A jobb kezemen lévő szegecset két órán belül elveszítettem takarítás közben. A bal kezemen lévő pedig kibírta az egész éjjelt (többször is megébredtem éjjel, és ha már ébren voltam, hát ellenőriztem a körmömet^^), de reggelre ő is feladta a harcot. Ágyvetésnél aztán megkaptam az elveszett szegecset is.
Bal oldalon azt látjátok, hogy egy éjszaka alatt, fedőlakk nélkül mennyire jött le az aranyozás, míg a középső és a jobb oldali az 5 napig viselt, fedőlakkal fixált darabok. Utóbbiakkal hajmosás, ruhamosás, takarítás is volt, szóval nem kíméltem őket, mégis jól vették az akadályokat, és a fenti képen is látszik, hogy manikűrbe foglalva annyira nem volt zavaró ez a kopás.




Born Pretty Store weboldalán még számos, gyönyörűbbnél gyönyörűbb szegecs és egyéb nail art csoda közül válogathattok. ;) Ha használjátok a VNX31 kuponkódot további 10% árkedvezményben részesültök!

Nektek tetszenek az ilyen szegecsek? Szoktátok őket használni?
Én régebb eléggé tartózkodtam ezektől a szegecsektől, de most már előszeretettel használom fel őket egy-egy manikűr elkészítéséhez.

Szép napot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből