2016. augusztus 2., kedd

Teszt | BPS Diamond Pattern nail vinyls #K001


Sziasztok!

A legutóbbi Boldogság gyűjteményben elújságoltam, hogy megjött a BornPrettyStore-tól a következő csomagom. Négy csudajó dolog lapult benne, melyek közül először ezt a nail vinylt fogom nektek bemutatni.




Ilyen műanyag fóliába csomagolva jött az ív. Az előző, rombuszos sablonnal ellentéten ez nincs felosztva.





Mivel nincs felosztva a sablon, akkorát vághatok le, amekkorára épp szükségem van. Ez nekem csak jó, mert így az apró körmeimre többször is fel tudom használni, mint tíz alkalommal. :)



Ha kivágtuk a megfelelő darabot, simán le lehet húzni, mint egy hagyományos lehúzóst.



Golden Rose Rich Color 76-os fehér alapra ragasztottam fel a sablont, majd zöld, kék és rózsaszín lakkokkal készítettem el az átmenetet.
Kipróbáltam a BPS lehúzható alapját, mint bőrvédő. Most használtam másodszor erre a funkcióra, és bevált. :)





Egy kis ízelítő a nyári kihívásra készült manikűrömről, melynek végső változatát majd csak szerdán fogom bemutatni. :)


Készítettem egy videót is. Az első, amit meg is tudtam vágni. :) Még nem tökéletes, de legalább látom, hova kell fejlődni. :)


Born Pretty Store weboldalán még számos, gyönyörűbbnél gyönyörűbb sablon és egyéb nail art csoda közül válogathattok. ;) Ha használjátok a VNX31 kuponkódot további 10% árkedvezményben részesültök!

Nektek tetszenek az ilyen ragasztós sablonok? Szoktátok őket használni?

Szép napot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből