2016. augusztus 1., hétfő

ManiCute | Fagyos finomságok

Sziasztok!

Már a nagy Nyári kihívás keretén belül is ezt a Radinál látott manikűrt szerettem volna elkészíteni, akkor idő hiányában másik alternatívát választottam. Most végre elkészítettem, és nem bántam meg! :)



Alapnak a Natty 472 sötét rózsaszín manikűrjét használtam. A két középső körmömnél franken francia alapot használtam, majd fekete akrillal festettem meg a francia köröm véget. A fagyikat nyomdapárnára festettem meg, majd matricaként applikáltam a körmeimre. A fagyikhoz használt lakkok: Rapsodi 304 (világos barna), Rapsodi 354 (sötét barna), Rimmel Lemon Drop (világos sárga), Essence Little Miss Sunrise (sötét sárga), Butterfly 149 (világos lila), Rapsodi 334 (sötét lila), ANNY Something blue (világos kék), Essence Let's get lost (sötétebb kék) + fekete és fehér akril festék.





A többiek alkotása:

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből