2016. július 23., szombat

Teszt | Moyra Maharaja, White wedding, Retro nyomdalemezek

Sziasztok!

Picit el vagyok maradva a Moyra lemezek bemutatásával, így úgy gondoltam, hogy szokásomtól eltérően, most nem külön-külön, hanem egy bejegyzésben mutatom be őket.


Mindhárom palettáról ugyanazt tudom elmondani: trendi karton borítékban vannak, melyen a minta a lemez egyik mintája. A MoYou, BornPrettyStore vagy LadyQueen nyomdalemezekhez képest jóval nagyobbak, de nem csak maga a lemez, de a rajtuk található minták is nagyobb, így a nagyon apró körmű lányoknak nem a legelőnyösebb. Sajnos nálam is van olyan mint,a mi az apró körmeimen nem jön olyan jól ki. Szemléltetésül beteszek ide egy képet.


Ahogy az már lenni szokott, kék fóliaréteg borítja őket. Sajnos a lemezeknek nincs élvédője, ami bizny balesetveszélyes. Én konkrétan elvágtam az ujjam, miközben húztam le a fóliát. S bár a képen kicsinek tűnik a seb, bizony elég mély lett a vágás. két hetes a vágás, de a helye még mindig látszik az ujjamon.


A nagyon vékony mintákkal van, hogy meggyűlik a bajom, de sok-sok próbálgatás és hatalmas adag idő és türelem mellett sikerül őket is felvenni - ha mással nem, a kemény fehér fejű nyomdázómmal biztosan. Akkor nézzük sorra a lemezeket. :)

Maharaja
Imádom a mintáit. Már nagyon régóta szerettem volna hasonló nyomdalemezt, így mikor megláttam, hogy a Moyra is kiadott egy ilyen tematikájú darabot, rögtön tudtam, hogy ez nekem kell. Már csak az volt a kérdés, hogy a helyi kellékeshez mikor érkezik meg. :) Végül egy sikeres vizsga után megjutalmaztam magam vele.










Néhány manikűr:
A kedvenc német zászlós manikűröm alapja 



Eredeti bejegyzés
Eredeti bejegyzés

White wedding
Sokáig úgy voltam ezzel a lemezzel, hogy nem kell, mert nem tudnám kihasználni. Összvissz két minta volt, ami tetszett, azért meg nem veszek lemezt. Aztán újra megtetszettek a filigrán minták. Azért mentem a kellékeshez, hogy az Ornaments lemezt megvegyem, de az épp nem volt, ezen viszont van néhány hasonló minta, így kötött ki ő nálam. Egyelőre nem bántam meg a vásárt. :)









Az államvizsgán ennek a manikűrnek az alapját viseltem, csak utána került rá a nyomdázás.



Retro
Annyira imádom a mintáit! Nem is értem, eleinte miért ódzkodtam ettől a lemeztől is. Biztos vagyok benne, hogy gyakran kerül majd elő. :)









Manikűr:
Eredeti bejegyzés
Hogy tetszenek a lemezek? Megvan valamelyik? Esetleg másik Moyra lemezetek van?

Szép napot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből