2016. július 31., vasárnap

NOTD | #SharingLoveForAneLi

Sziasztok!

Gyászol a manikűrös társadalom. Épp hogy haza értem a fesztiválról, olvastam a hírt, hogy az egyik legtehetségesebb körmös lány, Ane Li elhunyt. Nagyon szomorú, hogy ilyen fiatalon hagyta itt a világot. :( A körmös társadalom szeretetét, részvétét és együttérzését a gyászoló családdal úgy fejezte ki, hogy újraalkotta Ane Li valamelyik manikűrjét, melyet aztán a #SharingLoveForAneLi hashtag használatával osztott meg.
Mivel Ane Li munkásságát é n is jó ideje követem nyomon és egyik kedvenc külföldi körmösöm volt, természetesen én is megemlékeztem róla. Sajgó szívvel választottam ki a manikűrt. Az első posztolt manikűrjei között találtam és azt hiszem, ennél jobban passzoló design-t nem is választhattam volna.




Alapnak a Golden Rose Rich Color 76-os fehéret használtam, erre festettem fehér és fekete akrillal, illetve piros temperával a mintát, majd az egész lakkozást a Flormar matt fedőlakkjával zártam.


Nyugodj békében, Ane Li!

Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből