2016. június 22., szerda

NOTD | OMD2013: Day19 - Glitter

Sziasztok!

Próbálok kicsit haladni az OMD kihívással is. Sajnos az előre legyártott manikűrjeim lassan elfogynak, a glittereset leszámítva már csak a stamping témára van manim, de novemberig meglesz mind, remélem. :DMár 2011 óta le volt mentve Tartofraises egyik manikűrje. Maga a bejegyzés itt van, de ahogy látom, ott a képek már inaktívak, ezért a bejegyzés végére készítettem egy kollázst is az eredetivel, hogy ti is láthassátok.

A Rapsodi 311 neon rózsaszín lakkja mellett a franken francia alapomat használtam, illetve magenta/lila csillámport és hatszögletű glittereket, fekete akrilfestéket.

Már nem emlékszem, hogy mennyi ideig hordtam, csak arra, hogy a szülinapi manikűröm után készült és mindkét kezemre elkészítettem, így két-három napig biztosan.

Nektek hogy tetszik?

Szép napot!
Bella

5 megjegyzés:

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből