2016. március 13., vasárnap

Tesz&NOTD | LadyQueen kék virágos vizes matrica

Sziasztok!

Pár napja Instagramon osztottam meg a hírt, hogy csomagom érkezett a LadyQueen webshoptól. Az első, amit a tesztelésre kapott termékek közül szeretnék nektek bemutatni, egy olyan matrica, ami időközben sajnos elfogyott a kínálatból. Igazán kár érte, mert nagyon csodás. Remélem, cak idő kérdése és ismét visszakerül.






Az íven 24 db minta található. Méretűket tekintve nekem pont megfelelnek, ha rövidebb a körmöm, még akkor is rá tudom applikálni őket.
A virágok formája kifejezetten tetszik, már régóta szerettem volna egy hasonló matricát.
Felhelyezni nagyon könnyű, tartós. Én meg vagyok vele elégedve. :)


A kövek szintén a LadyQueen webshoptól vannak, innen érhetőek el, de ha minden jól megy, jövő hétfőn teszttel is érkezek majd. :)




Nektek hogy tetszik a mani? Én a vizes matricás körmeimmel teljes mértékben meg voltam elégedve (a nyomdás matricásakkal már kevésbé, de az egy másik történet^^).

A vizes matrica itt volt elérhető: NA0037 #XF1144
Viszont nem kell csüggedni, még hatalmas felhozatalból lehet válogatni, nekem is van még néhány kiszemeltem, itt körülnézhettek: vizes matricák.


A Lady Queen weboldalán még többek között nail art, smink vagy ékszer termékek között is mazsolázgathattok. A szállítás ingyenes. A QWBS15 kuponkódot használatával 15% árkedvezményben részesültök! Ha 10 alkalommal felhasználjuk a kódot, a Lady Queen egy játékot fog szponzorálni a számotokra. Szóval hajrá lányok! ;)


Ti szeretitek az ilyen nagyobb szegecseket? esetleg a többi 3D díszítőelemeket?

Szép napot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből