2016. január 4., hétfő

Teszt | LadyQueen 4*8 mm-es, neon, rombusz alakú szegecsek


Sziasztok!

Ma egy újabb teszttel készültem a számotokra. Ezt a tárcsát még a LadyQueen webshoptól tesztelésre kapott termékek között kaptam. Nem én választottam, mivel pici nagyon a körmöm, magamtól nem rendeltem volna meg a viszonylag nagy méretű szegecseket, de már nagyon örülök, hogy végül nálam kötött ki.





Vakuval. itt már megmutatta a neon énjét is.^^





Sajnos találtam benne olyan darabokat is, amelyről már picit meg van pattanva a festék. Sőt, nagyon sok zöld darab járt így, illetve egy rózsaszínnél tapasztaltam még ezt a jelenséget. A többinek viszont nem volt szépséghibája. Én igazából ezeket sem dobom ki, ha egy másik színre vágynék, mint ezek a szegecsek, az ilyen sérülteket festem be a kívánt körömlakkal és táááádááám: máris van egy új szegecsem. :)

Első tesztmanikűröm:





Ezt a manikűrt nem hordtam, csak a teszt kedvéért pakoltam fel nude alapra a szegecseket. Így fedőlakk sem került rá, tehát láthatjátok, mennyire elállnak a körömfelületről fedőlakk nélkül.



Talán éppen ezért, sokáig féltem is élesben kipróbálni, mert biztosra vettem, hogyfél óra sem telik bele és lepattognak, mindenbe beleakadnak és társaik. Ezért arra gondoltam, hogy majd jól körberakom kaviárgyöngyökkel néhány ujjamon, és úgy is letesztelem. Biztosra vettem, hogy úgy egy picivel talán tartósabb lesz.

Akkorát csalódtam! Pozitívan! Mutatom a manikűrt, ezt már pár napig viseltem is.




A fényképezőgépem nem egy profi darab, így ennél jobban nem tudtam megörökíteni, mennyire világít a sötétben. Nem korom sötétre kell gondolni, de a lényeg, hogy valóban fluoreszkáló. :) (Pl a BPS-től kapott szegecseknek a nevénél hiába szerepelt, hogy fluoreszkáló, még minimálisan sem tűnik ki a sötétből)


Mint említettem, pozitívan csalódtam a szegecsekben. Fedőlakkal meg sem mozdult, pedig volt közben sütés, takarítás, hajmosás és hasonló, szegecseket próbatétel elé állító finomságok. A végén nekem kellett lepattintanom. Sőt, a kaviárgyöngyösökkel meg is szenvedtem rendesen. Végén már kint volt a szegecs, de még mindig ott voltak a gyöngyök. :D


További manikűrök, ahol használtam a szegecseket:
Teljes bejegyzés itt

Fedőlakkal:
Teljes bejegyzés itt


Teljes bejegyzés itt

Teljes bejegyzés itt
Összességében én meg vagyok elégedve ezzel a termékkel, örülök, hogy az enyém lett. Nyáron tuti sokat fogom használni. lelki szemeim előtt már ki is körvonalazódott két fesztiválozós manikűr is a szegecsek felhasználásával. Akinek szintén megtetszett, az az alábbi linken lecsaphat rá:





A Lady Queen weboldalán még többek között nail art, smink vagy ékszer termékek között is mazsolázgathattok. A szállítás ingyenes. A QWBS15 kuponkódot használatával 15% árkedvezményben részesültök! Ha 10 alkalommal felhasználjuk a kódot, a Lady Queen egy játékot fog szponzorálni a számotokra. Szóval hajrá lányok! ;)

Ti szeretitek az ilyen nagyobb szegecseket? esetleg a többi 3D díszítőelemeket?

Szép napot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből