2016. január 5., kedd

Manikűrvadász | Szülinapi forduló - Saját manikűröm

Sziasztok!

Nem csak a Manikűrvadász 3. születésnapját ünneplő poszt ez, de egyben a blog történetének 1400. bejegyzése is! :) El sem hiszem, hogy az elmúlt 5 év alatt ennyi bejegyzés született!

No de nem terelem a szót, inkább megmutatom, milyen manikűrt alkottam.


Jól sikerült feladnom saját magamnak a leckét. rengeteg gyönyörű manikűrje van Liloo-nak, sok olyan is, melyeket már régóta lementettem magamnak és most jött a felismerés, hogy "Jé, de hisz ez már megvan a mappámban!"

Ezek után az ember azt hihetné, hogy egy ilyen rég lementett manikűrt választ ki magának. Akkor még én is azt hittem. Aztán közeledett a szülinap, én meg egyre elkeseredettebb voltam, mert akárhányszor néztem át a mappát, a sok gyönyörű lakkozás közül mégsem éreztem egy olyat sem, amivel most szívesen pepecselnék. Még tegnap reggel úgy volt, hogy késni fogok ezzel a fordulóval, és leghamarabb csak hétvégén alkotok. Addig még tökéletesen el lettem volna a szilveszteri manikűrömmel. Egyszerűen imádtam hordani! Majdnem sírtam, annyira fájt, hogy le kell mosnom, pedig már lenövé is látszott enyhén, illetve egyik körmömön valamivel lehúztam róla egy kisebb darabot. Azt hiszem, utoljára a tavaly nyári katicás és víz alatti élőlényes manikűrjeimmel voltam úgy, egy hét múlva is alig volt szívem lemosni.

Tegnap végül elmaradt az egyik órám, így szántam rá magam a lakkozásra. Ezt az egyszerű manikűrt választottam. Csoporttársamtól még az ősszel úgyis megkaptam, hogy milyen rég nem látott rajtam Moyra holografikus lakkot. Hát tessék, megkapta a Moyra Holographic 255-öt! :)



Igazából nincs különösebb bajom a manikűrrel. Sőt, nagyon szeretem ezeket  holo lakkjaimat, valóban ideje volt már hordanom. De azért egyezzünk meg annyiban, hogy az előző manikűröm meg e között van különbség.^^


Hogy tetszik a manikűr?

A többiek szülinapi alkotása:

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből