2015. december 5., szombat

Teszt | Golden Rose Holiday 52, 61, 64, 82

Sziasztok!

Ma négy olyan lakkot szeretnék nektek bemutatni, melyek tesztjével már egy éve adós vagyok. Ezek a lakkok a Golden Rose Holiday homoklakk kollekciójának darabjai. Mindegyikre igaz, hogy két rétegben fednek, nálam tartósak is. Én nagyon szeretem őket. :)
Az üveg formája praktikus, de felülről nem nagyon látszik, melyik üvegben milyen lakk lapul. Ezt a problémát én úgy küszöböltem ki, hogy pöttyöt cseppentettem a lakkból a kupakra.
Az ecseteket nagyon szeretem, az általam kedvelt dús, tömzsi és lekerekített. Imádok vele dolgozni. :)


Golden Rose Holiday 52

Erről a lakkról lesz a legtöbb kép, mert kétszer is befotóztam. Először még 2013-ban, másodszor pedig idén nyáron.

Felső képen egy-, alsón két rétegben látható











Nyáron egy negative space technikához vettem elő. Nagyon nem jött be a végeredmény, úgyhogy rögtön aceton is lett a vége a maninak.


Golden Rose Holiday 61
Picikét csalódás volt ez a lakk. valami olyasmit kerestem, mint a Lovley kék homoklakkja. Üvegben úgy is nézett ki, hogy ez nagyon hasonló, viszont a körmökön már eltűnik az a csillogása, olyan, mintha egy sima kobaltkék homoklakk lenne. Ennek ellenére persze szeretem őt is. :)

Felső képen egy-, alsó képen két rétegben látható. 





Golden Rose Holiday 64

Felső képen egy-, alsó képen két rétegben látható.




Golden Rose Holiday 82

Felső képen egy-, alsó képen két rétegben látható.




A rózsaszín nem az én színem, de a másik hármat nagyon-nagyon szeretem. :) Nektek megvan valamelyik lakk? Esetleg másik a kollekcióból? Mi a véleményetek róla?

Szép estét!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből