2015. november 26., csütörtök

Karácsonyi kihívás | 1. Havazás, jégvilág

Sziasztok lányok!

Úgy alakult, hogy idén decemberben három kihívásban is részt veszek, emellett ugye vannak még az állandó kihívások, mint a Manikűrvadász vagy a ManiCute, úgyhogy igen csak feszített lesz a tempó, de remélem, bírni fogom. :)

Általában ha két téma is van megadva, csak az egyikre szoktam alkotni, most viszont gondoltam egy nagyot és rögtön két manikűr is készült. Ezek voltak az első téli manikűrjeim ez idén. :)



1. Jégvilág
Még tavaly szerettem bele Bella manijába. Lementettem az inspirációs mappámba, de valahogy nem hittem volna, hogy valaha is el fogom készíteni. De hát tavaly ugye még eszembe sem jutott, hogy akrillal is fogok majd dolgozni... ami idén már egyik alapeszközöm. :) A fákat fehér akrillal és kék temperával készítettem, a rombusz alakú glittereket egy B.O lakkból halásztam ki (másra nem is lehetne használni azt a lakkot), a csillagokat pedig a Butterfly 47-ből.
További használt lakkok: Safari 05 (francia alap), franken fehér, Rapsodi 351 (ezüst), no name apró csillámos ezüst lakk




2. Havazás
Ezt a manikűrt nem bonyolítottam túl: az ANNY Something Blue halványkék lakkját feldobtam egy réteg Golden Rose Jolly Jewels 101 opálos fedőlakkal, erre pedig jöttek az akrillal festett hópelyhek.
Vakus képet is csináltam, hátha úgy jobban látszik az opálos lakk szépsége. Élőben tényleg brutálszép ez a topper, sajnos fényképeken nem lehet elkapni könnyen, azért én próbálkoztam. :)




Vakuval


Hogy tetszettek a manikűrök?

A többiek alkotása:

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből