2015. október 17., szombat

Blog | Őszi ruha


Sziasztok!

Ma végre eljutottunk itthon a visszapakolós fázisba. Persze, még mindig fel van túrva az egész lakás, de a nagy szoba legalább már nem funkcionál konyhaként, úgy, mint az elmúlt három hétben tette. Az elmúlt hetek elfoglaltsága miatt egy hónapos késéssel bár, de elkészült nálam is az őszi blogruha. Nem tökéletes, szeretném azt mondani, hogy majd időközben egyengetek rajta, de az az igazság, hogy mostanság nem igazán van már időm, valószínűleg inkább dolgozom majd a karácsonyin.



Már vagy két éve tervezek egy teljes dizi átalakítást is, talán azt is elkezdem apránként, de az nagy meló, nekem meg államvizsga miatt valószínűleg olyan hangyányi kapacitásom sem lesz rá, mint amivel most rendelkezem, így a teljesen új külsőt csak egy-másfél éves projektben tudom elképzelni. De addig is nosztalgiának a nyári ruháról egy kép:


Kinek melyik tetszik jobban? Én most már eléggé őszies hangulatomban vagyok ahhoz, hogy inkább az új blogruha színvilága fele húzzon a szívem. :)

Szép napot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből