2015. szeptember 7., hétfő

Teszt | Born Pretty Store 350db 2mm kör-négyzet alakú, ezüst-arany mix szegecsek

Sziasztok!

Ma a Born Pretty Store oldaláról pár hónapja rendelt szegecseimről szeretnék megosztani veletek néhány gondolatot.


Mikor megérkezett a csomag, annyira össze voltak kavarodva a szegecsek, hogy kiöntöttem az összeset az asztalomra és Hamupipőkét játszodva válogattam szét őket.


Kissé csalódott voltam, mikor a végére értem, csak akkor vettem észre, hogy kör alakú ezüst szegecsből mennyire sok van, aranyból meg mennyire kevés. Pedig mikor megrendeltem, a képen is jól látszik, hogy az ezüst kör alakú van fölényben, viszont akkor ez nekem nem tűnt fel. Most már viszont örülök, hogy így alakult, az ezüstöt azóta is gyakrabban használom, jobban passzol mindenhez.

Nagyon szeretem a szegecses manikűröket, de sokáig nem volt módomban megrendelni, aztán mikor a BPS-től kérhettem volna tesztelésre, egy pasztell színűt rendeltem (amit amúgy nem bántam meg!), szóval nyár elején, mikor került pénz a kártyámra, végre megrendeltem ezt a kis tégelyt.

Azóta is több manikűrhöz használtam fel. Sajnos a tartósságával nem vagyok megelégedve. Ha nem használok rá fedőlakkot, percek, órák kérdése és lejön (így homoklakkra vagy matt alapra csak fotó erejéig lehet feltenni), de nem is ez a legnagyobb bajom vele. Hanem az, hogy még fedőlakkal is lekopik a színe. Bizony, jól olvassátok. A fesztiválozós manimnál kb négy nap után vettem észre, hogy kezd lejönni, a tengerészes manimnál, ahol nem használtam fedőlakkot, már másnap kezdett kopni. :( Mutatom is, mire gondoltam:





Itt a lepattogott részt ne nézzétek, ez egy hetes manikűr, ráadásul fesztiválon viseltem, szóval extra megterhelésnek volt kitéve^^
Szóval emiatt elég vegyesek az érzéseim a termékkel kapcsolatban. Nem tudom, hogy hogyha elfogy, újra fogom-e rendelni, vagy inkább e-bay-en nézek majd szét. Még meglátom. Azért bemutatok néhány manikűrt, amihez felhasználtam a szegecseket.

Még több kép itt

Még több kép itt

Még több kép itt
Még több kép itt

Még több kép itt

Még több kép itt
Még több kép itt

A szegecseket innen rendeltem, eredeti árán 6,37 Euro, de most éppen 5,10 Euroért lehet megkapni. Én már nem emlékszem, hogy anno mennyiért vásároltam, de valamiért 4 és valamennyi rémlik.

Ti milyen viszonyt ápoltok a szegecsekkel? Milyen a kedvencetek? Honnan szerzitek be őket?

A válaszokat előre is köszönöm!
Szép napot!

Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből