2015. szeptember 21., hétfő

MusicMonday&31DC2015 | Day22 - Inspired by a song

Sziasztok!

Ezt a bejegyzést egy nappal előre hoztam, hogy egyúttal leporoljam picit a port a Music Monday sorozatról is. Erre a témára először egy Kowalsky meg a Vega számot szerettem volna választani (már meg sem lepődtök, igaz? :) ). Viszont nem tudtam sehogy sem dönteni. Ráadásul a napok is megsűrűsödtek: eltevések, takarítás, ünneplés. Szóval nem igazán volt már este energiám leülni lakkozni. Végül annyira elhúzódott a lakkozás, hogy már nem is tudtam volna, legfeljebb egy napig hordani, mert utána Timike kihívására kellett volna készülnöm. Így végül egy nagyon egyszerű manit alkottam, nem Vegásat. Kitaláljátok, melyik dal ihlette?


Felmentem a Class40 oldalára, ott kezdtem nézegetni a számokat, hogy melyik videoklipje inspirálhatna. Végül Daerro és Chris Brown Five More Hourse számát választottam. Nem mintha különösebben oda lennék érte. Úgy vagyok vele, hogy hogyha épp ez megy a rádióban, hát meghallgatom, de kedvenc nem hiszem, hogy lesz belőle. Viszont a pasi felsőjéről rögtön ez a manikűr jutott az eszembe, úgyhogy végül nem keresgéltem tovább.
Használt lakkok: Rapsodi 305 (narancsárga - alapnak a homoklakk alá), Miss Sporty Crush on You 063 (homoklakk), Rapsodi 319 (neon narancs).


Pár órával azután, hogy elkészítettem, kezdődött az új Class40 adás, melyből kiderült, hogy ez a dal a Class hallgatók szerint a hét legjobbja volt. :) Mosolyogtam a dolgon, jól kiválasztottam, melyik számból inspirálódjak. ^^

A videó:

Szép napot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből