2015. augusztus 27., csütörtök

Teszt | Golden Rose Rich Color 19 & 111

Sziasztok!

Ma egy nagyon rég beszerzett két lakkot szeretnék nektek bemutatni. Ezek az első GR Rich Color lakkjaim, és elmondhatom, teljes mértékben meg vagyok elégedve vele! :)


Mindkét lakkról ugyanazt tudom elmondani: az üveg szögletes, jól tárolható, nekem speciel a kedvenc üveg-formám. Az ecsetekkel nagyon jól lehet dolgozni, a tömzsi-lapos-lekerekített trió érvényes rá, szóval pont a kedvenc fajtám. Nagyon jól fednek, két réteg elég a biztos fedéshez (ráadásul ismertek, általában vékony rétegeket használok), és a tartósságukkal sem akadt gondom (még nyáron fesztivált is élt át szinte épségben az egyikükkel készített maim). Száradással sincs problémám. Szóval nálam abszolút kedvencek lettek, bátran ajánlom másoknak is. :)

Golden Rose Rich Color 19
Erről a lakkról még külön annyit, hogy nem ennyire sötét és kékes árnyalat, mint azt a képek mutatják, de sajnos a fényképezőgép nem tudja elkapni az igazi színét. próbáltam neten is keresgélni. Talán ez, ez meg ez a kép adja vissza leginkább az igazi színét. Ilyen türkizzöld-szerű, óceános. Én így tudnám leginkább megfogalmazni.





Golden Rose Rich Color 111






Megvan valamelyik lakk? Esetleg másik a kollekcióból? mi a véleményetek róla?

Szép napot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből