2015. augusztus 16., vasárnap

OMD2015 | Day28, 29, 30, 31 - princess, #mynailsandmydrink, #mynailsandmybag, #mynailsandmyperfume

Sziasztok!

Az utóbbi napokban ritkában jelentkezem. Nem mintha nem lenne egy csomó posztra való kép a gépen, csak egyszerűen erőm nincs megírni őket. Úgy érzem, ismét kezdek kiégni, lakkozni sincs nagyon kedvem. :/ Szóval tényleg sajnálom, de most csak ilyen tempóban megy.

Ma viszont hozok nektek egy újabb csokrot -az utolsó előttit- az Oh Mon Dieu kihívásból.



Day28 - Princess

Tudom, elég sokszor mondtam, hogy ehhez a témához nem volt kedvem, na de ehhez tényleg nem. egyszerűen nem vagyok "hercegnős" kedvemben, még csak megfesteni, aztán lemosni sem volt gusztusom. Úgyhogy végül kiegyeztem Ariellel, aki szintén Disney hercegnő. A végeredménnyel nem vagyok megelégedve, az eredetinek a nyomába sem érhet. Alapnak az Aura Inches Sky diver lakkját használtam.


Day29 - #mynailsandmydrink
Még valamikor nagyon-nagyon régen mutattam be a kedvenc bögrémet. Azóta is imádom, nincs olyan nap, hogy minimum egyszer ne használjam. :) Nyomdázni szerettem volna, de ismét nem jött össze. Én egyszerűen hülye vagyok hozzá, az eszközeim sem megfelelőek hozzá. Szóval nem kötöttünk megint barátságot. Mindegy is. Viszont nem volt kedvem lemosni az elromlott nyomdázást, így simán felvittem rá még egy réteget a Rimmel Mary Mary Quite Contrary halványlila lakkjából. A többi ujjamon alapként a Rapsodi Parisa 03 került, majd a mintákat a Moyra 45-ös holo rózsaszínnel festettem.






Day30 - #mynailsandmybag
Nem volt kérdéses, hogy a kis fekete táskámat fogom inspirációul venni, és egy hozzá passzoló szegecses manikűrt készítek. Nagyon szeretem ezt a táskát, meg is van már vagy 3-4 éve. Sajnos a sok használat megtette a hatását, a pántjáról jön le a bőr, így mikor használom, tele vagyok ilyen nagyon apró, fekete szemcsékkel. :/
Fekete alapként a Rapsodi 355-ösét használtam, erre jöttek a két középső ujjamon a BPS szegecsek, míg két másik ujjamra a Miss Sporty Crush on You 062-ös fekete homoklakkja került.



Day31 - #mynailsandmyperfume
Még 5-6 évvel ezelőtt hozta unokatestvérem az első Avalon parfümömet Németországból. Akkor még itthon nem is volt Lidl. Aztán ahogy itthon megnyílt, én pont felköltöztem Kolozsvárra, ott meg mindig Kauflandban vásároltam. Ahogy egy év múlva visszaköltöztem, szintén más üzletet használtam, a Lidl messze van. Így csak egy véletlen folytán tudtam meg, hogy bizony ezt az Avalon parfümöt ott lehet kapni! Még elsőskét fent voltam csoporttársam koliszobájában, akkor pillantottam meg, és említettem, hogy nekem is megvolt, aztán mennyire sajnálom, hogy elfogyott. Ő meg visszakérdezett, hogy miért nem veszek a Lidl-ben? Ugye már sejtitek, hova vitt az első utam? :D Azóta mindig újravásárolom. Nem márkás és nem kerül vagyonokba, viszont nekem nem is az a fontos, hogy ezzel villogjak. Legyen kellemes az illata, ennyi. Szóval nekem tökéletesen megfelel. :)
Alapnak a Charm Limit 11 teal-árnyalatú lakkot használtam.



Hogy tetszettek a mostani manikűrök? Van kedvencetek? Nálam a lila-rózsaszín szívecskés most a befutó. :)

Szép napot, kellemes vasárnapot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből