2015. augusztus 4., kedd

OMD2015 | Day22,24,25,27 - star sign, flames, weather, wings

Sziasztok!

Ma egy újabb adagot hozok nektek a múlt hónapban Oh Mon Dieu kihívásra készített manikűrjeim közül.


Day22 - Star sign

Ehhez túl sokat nem fűznék hozzá: a csillagjegyem bika, így a föld színek uralják a manit, vagyis a nude (Gabrini 3D 07), a csillagjegy egyik virága az orgona, így került halványlila (Butterfly 149 ) lakk és szegecs a körmeimre.



Day24 - Flames
Azt hiszem, ez sem szorul sok magyarázatra. Inkább a tűz színeivel játszottam. A középső ujjamon lévő minta életem első próbálkozása ezzel a technikával. Azt hiszem, ehhez képest nem is lett olyan rossz. :) A fekete alapot a Rapsodi 355-ös szolgáltatta, a piros a Leydi 788-ja, narancssárga a nagyon kedvelt Maybelline MiniColorama Urban Orange, sárga az Ingris Cosmetics 244. A topperek a Golden Rose Carnival kollekciójából származnak, a sárga a 14-es, a piros pedig a 15-ös számot viseli.



Day25 - Weather
Itt nem volt ötletem aztán meg gondoltam egy strandolósra, viszont végül, mire oda kerültem, nem olt kedvem nagyon pepecselős manihoz, így született végül meg ez a végtelenül egyszerű "elbliccelt" manikűr. A Catrice Crushed Crystal Rolyal REDding és a Miss Sporty Cruch on You 063-as lakkokat felhasználva.


Itt díszítés nélkül a két lakk. Szerintem nagyon jól passzolnak egymáshoz, tetszett. :) Lehet, készítek majd egy átmenetes manit is velük.

Day27 - Wings
Mikor olvastam a témákat, rögtön a tündérek szárnya jutott eszembe, de az túl távol áll tőlem, semmiképp sem szerettem volna elkészíteni, aztán  gondoltam, hogy készítek majd ehhez hasonló pillangós manit, eddig úgyis csak azt az egyet készítettem, az is már lassan három éves. Igen ám, de csakhamar rájöttem, hogy azok a cuki lepkeszárnyak nem igazán passzolnak ehhez a mostani körömformához - legalábbis én akkor nem tudtam elképzelni. Így újabb újratervezés jött, ezúttal Karolina lepkés manikűrjét készítettem el. Alapnak a Rapsodi 302-es fehérjét használtam.


Most kinek melyik a kedvenc?

Szép napot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből