2015. augusztus 2., vasárnap

OMD2015 | Day21 - Utazás a Stonehenge-hez!

Sziasztok!

Az utóbbi napokban kicsit ellustultam, így bejegyzések sem születtek. Körmözni sem körmöztem, miután letörött a bal középső ujjamon a köröm, kénytelen voltam a többit is levágni, teljesen bele vagyok betegedve, hogy ismét ilyen aprók a körmeim, egyszerűen nincs kedvem velük foglalkozni. :( Kifestettem egy egyszerű színre, és annyi.

Még szerencse, hogy elég sok manikűr van ahhoz felgyűlve, hogy amíg normálisabb formát nem kap, ne maradjon a blog sem parlagon. Szóval most be is mutatom nektek az Oh Mon Deiu kihívás 20. napjára készített manikűrömet, s ezzel lerántom a leplet a pár hete Instagramon feltett kérdésem válaszáról. A téma az utazás volt.


Ezt a mani még Lindsey-nél láttam hónapokkal ezelőtt. Akkor nagyon megtetszett. Le is mentettem, de sosem gondoltam volna, hogy én ezt fogom készíteni. Túl profinak gondoltam,pláne árnyékolással együtt. Aztán mikor jött ez a téma, nem volt nagyon máshoz kedvem, így hozzáláttam. A végeredmény nem lett olyan jó, mint az eredeti, de én így is meg vagyok a munkámmal elégedve. :)




A használt lakkok: Rapsodi 305 (narancssárga), Rapsodi Parisa 05 (bordó), AVON Gel Finish Marine Blue (sötét kék), Rimmel Pillow Talk (világoskék), Rapsodi 332(szürke), Golden Rose Paris 239 (sötétzöld).

Nektek hogy tetszik?
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből