2015. augusztus 24., hétfő

Manikűrvadász | 19. forduló

Sziasztok!

Gyors tempóval haladunk fordulóról fordulóra. Ezúttal a 19. forduló manikűrjeivel árasztjuk el a blogszférát. Ebben a fordulóban a háziasszonyi teendőket Petra látta el. Én pedig Anditól vadásztam, majd ma reggel jött egy e-mail Annától, hogy sajnos személyes okokból nem tud a mostani fordulóban részt venni, így gyorsan készítettem egy manikűrt a hozzá sorsol Szilvitől is.




Bevallom, már régóta szerettem volna Anditól vadászni. Amint megláttam a nevét, tudtam is, mit fogok tőle elkészíteni, bár már több manikűrjét is lementettem, ez különösen megmaradt az emlékeimben. De végül gondoltam, jó szokásomhoz híven azért átnézem teljesen a blogját, egészen a legelső posztig. Így is tettem, de még ezután is meg voltam győződve, hogy ezt a manikűrt fogom elkészíteni. Aztán mikor szerdán ismét átnéztem az "Andi" mappába mentett képeimet, végül gondoltam egyet és egy teljesen másikat választottam. Jelentem, nem bántam meg! Egyszerűen imádom viselni! :)




Természetes fényben:


Az eredetivel együtt:

Alapnak egy júliusi zsákmányt, a Saint Gill Color Show 07-es árnyalatát használtam, gyönyörű szín, majd valamikor hozok róla külön posztot is. A fehér és a fekete mintákat akrillal festettem.

Nektek hogy tetszik a manikűr? Én még mindig nem tudok vele betelni. :3

Ma délelőtt, mikor átfutottam Szilvi blogját, csak képeket mentettem le, linkeket nem, a Gugli képkeresője meg már nem kapja kép alapján a bejegyzést, így annak linkjét most nem tudom megadni (Szilvi, ha szépen megkérlek, átküldöd?). Szilvi alkotásait is nagyon szeretem, ha csupasz lett volna a körmöm, vagy pár napos manikűröm van, tuti a nemrég készített színátmenetes manikűrjét készítem el. Viszont már megvolt az alap zöld körmöm, mivel tegnap késő este festettem ki, nem is akartam lemosni, szóval abban gondolkodtam, mit tudnék rá festeni. Így került rá ez a kis fehér minta. :) Alapnak a Barry M Kiwi lakkját használtam, ami amúgy csalóka, mert egyáltalán nem ilyen árnyalatú, ennél jóval élénkebb, zöldebb. Én mondjuk inkább az Emerald nevet adtam volna neki, mert számomra ez még simán a smaragd árnyalat.

Update: Közben meglett az eredeti linkje is, ITT megtaláljátok.



Nézzétek meg a többiek alkotását, és ne feledjétek, pár nap múlva hozom az összefoglalót az új házigazda nevével! ;)


<!­­ start InLinkz script ­­> <!­­ end InLinkz script ­­>
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből