2015. július 16., csütörtök

Teszt | Essence 40 Play with My Mint, 33 Wild White Ways, 43 Girl's Best Friend

Sziasztok lányok!

Mára egy újabb beígért teszttel készültem számotokra, méghozzá a budapesti haulos bejegyzésben bemutatott Essence Gel The Polish kollekciójának darabjait.


Az üvegről, ecsetről túl sok szót nem ejtenék, hiszen mindenki nagyon jól ismeri: a megszokott homokóra forma, a lakk színével megegyező kupakkal (ami hatalmas pirospont), az ecset az általam kedvelt lekerekített, lapos és tömzsi, öröm vele dolgozni. Néha hajlamos túl sok lakkot felvenni (mint amúgy az ecsetek többsége), de ezt egy egyszerű lehúzással használat előtt korrigálhatjuk

Úgyhogy nézzünk inkább őket szép sorjában! :)

40 Play with My Mint
Imádom a színét! Ezért is vásároltam meg. Ő volt az első, akit a hármas közül kipróbáltam. Egyszerűen imádtam hordani, aztán a második napon történt, hogy mosnom kellett, áram nem volt, így kézzel mostam ki néhány pólót és fehérneműt, mire végeztem... hát ne tudjátok meg, milyen rondán felázott a lakk. :( Oké, lehet azt mondani, hogy manapság szinte senki nem mos kézzel, de könyörgöm, nyár van. Én ha vízpartra/strandra megyek, kisebb-nagyobb megszakításokkal egész nap lubickolok, az szerintem a minimum, hogy elvárom a frissen(!) festett manikűrömtől, hogy a napot bírja ki. Azt nem tudom, vízben áztatás nélkül mennyire tartós, mert azóta sem volt még a körmeimen, de amint ismét kipróbáltam, leírom.

Egy réteggel fent, kettővel lent.





Nem volt szép látvány... A legtöbb helyen úgy le lehetett húzni, mintha lehúzható alaplakkot használtam volna, annyira felázott.
 33 Wild White Ways
Cincnek pár hete, hónapja említettem, hogy nincs jó fehér lakkom, és újat kell vegyek. Erre a kis drágám nem meglepett egy Essence-szel? *.* Nagyon örültem ám neki. Azóta egyszer használtam is. Valószínűleg velem a gond, hogy egy fehér lakkot sem tudok normálisan felvinni, vagy túl vékony rétegekkel dolgozok, de a középső- és gyűrűsujjamon bizony elfért volna egy-egy harmadik réteg lakk is. Viszont már nem vittem fel, mert színátmenet került rá. :)
Őt nem áztattam órákig, így nem tudom, a pancsi-tesztben olyan csúnyán felsülne-e, mint fenti testvére, viszont így bírta kb 4 napig, akkor is csak a lakkozás tetején kopott meg (illetve két körmömből letörött, de az nem a lakk hibája volt^^)





43 Girl's Best Friend
A név nagyon találó! Mivel is lehetne egy bulira, strandra vagy csak úgy lakkozott körmöt legjobban feldobni, ha nem egy ezüst csillámos lakkal? :) Ő amúgy a másik Cinctől kapott lakkcsoda. Kicsit csalóka, mert nem teljesen ezüst ám! Ha napfény éri, eléggé arany-világoszöld árnyalatot kapnak a lakkban található mikrocsillámok. A mikrocsillámok mellett egyébként még a lakkban kis-és közepes méretű ezüst hexaglitterek is megbújtak. De inkább mutatnám a képeket, azok jobban el tudják "mondani", miről próbálok itt beszélni. ^^
Eddig egyik lakknál sem vettem észre, hogy az ecset ilyen furán van megoldva, először még azt is hittem, hogy ez egy hiba, aztán láttam, hogy nem az, csak a színesekben nem feltűnő. ^^

Mint ahogy az látszik is, négy alaplakkon próbáltam ki: fehér, fekete, halványzöld és nude.




Természetes fényben:


Egy rétegben használtam a lakkot. Kis odafigyeléssel egyenletesen lehet elosztani a nagyobb glittereket, nem kell attól tartani, hogy a körömfelület egyik részén rengeteg tolul, másik felére pedig nem jut.


Nektek megvan valamelyik lakk? Esetleg más árnyalat az új kollekcióból? Hogy váltak be?

Szép estét,
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből