2015. július 17., péntek

OMD2015 | Day6,7,8,11 - polka dots, glittery, v-shape, leaves

Sziasztok!

Ma egy újabb csokorral készültem az Oh Mon Dieu kihívás manijaiból.



Day 6 - Polka dots
Alapnak a napokban már sokszor megcsillogtatott, saját zöld franken lakkomat használtam, erre pöttyöztem a Miss Sporty lime lakkjával, az Essence Choose Me-jével, CR Greentea-vel és az A-Englang Saint George lakkjával. A pöttyöket sokkal kisebbnek képzeltem el, de most már örülök, hogy ilyenre sikeredtek, szerintem jó lett így. 



Day 7 -Glittery
Azt tudtam, hogy ehhez a témához a tegnap bemutatott Essence Girl's Best Friend lakkot szeretném bemutatni, de mikor elkészültem a tesztjével, annyira tetszett ezekkel a színekkel, ráadásul lusta is voltam másat készíteni, így akrillal dobtam meg kis figurákkal a manit, és készen is voltam. :)



Day 8 - V-shape
Sokat gondolkodtam, hogy erre a témára milyen manit alkossak. Nagyon nem is volt hozzá kedvem, így is összevontam egy másik instás kihívás "side french mani" témájával. Végül is, nem lett rossz, sőt, még tetszik is, bár nem ez lett a legjobban sikerült manikűröm. :) A két középső ujjamra a Gabrini 3D 07-es nude lakkomat használtam, míg a két szélsőre szintén saját franken lakkocskát. A fekete díszítés mindenhol akrillal készült.




Day 11 - Leaves
Na, ehhez a témához aztán végképp nem volt semmi ötletem. Nekem a levelek az őszhöz tartoznak, viszont július közepén nem akartam őszi manikűrt készíteni. Így végül elővettem a Golden Rose Rich Color 111-es lakkját, mely hónapok óta vár tesztelésre, azzal festettem be a körmeimet, majd Gabrini 3D 07-es nude alapot kapott a gyűrűs, erre jött fekete akrillal a levélág. A leveleket és a többi körmömön a csillámos átmenetet egy, utoljára az ősidőkben használt Rapsodi 358-as zöld csillámos lakkot használtam.



Ezúttal melyik volt a kedvencetek?

Szép napot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből