2015. július 27., hétfő

OMD2015 | Day15,17,20 - cat, shoes, jewels

Sziasztok!

Ma egy újabb adagot gyűjtöttem össze az Oh Mon Dieu kihívásra  alkotott manikűrjeim  közül, őket fogom bemutatni nektek.



Day15 - Cat
Volt már néhány cicás manikűr a blogon, ennek ellenére még rengeteg ötletem volt. Viszont nemrég láttam Rinnél ezt a cuki macskás manikűrt, így szinte rögtön tudtam, hogy őt kell elkészítenem. :) Az alapot ezúttal egy általam kikevert szín adta (igazából nem ilyennek szántam, de túl sokat töltöttem bele a hullaszínű Oriflame lakkomból. :/ Mivel van már hasonló árnyalatom, szerintem nem marad meg ez sem, majd keverem tovább.)



Day17 - Shoes
Cris-nek ezt a cipős manikűrjét még akkor lementettem, mikor tavaly elkészítette. Viszont eddig nem volt szegecsem, így sosem készítettem el. Most, hogy már ezüst szegecsem is van, ráadásul időközben a körömformám is olyan lett, mint a Crisé, nem is volt kérdéses, hogy ezt a manikűrt fogom elkészíteni a cipős témára.
Viszont a bajom igencsak meggyűlt vele. Az a tipikus "sehogy sem akar összejönni" mani volt ez. Kezdődött rögtön azzal, hogy a szürke lakkommal nem lehetett szép ívet festeni. Hát gondoltam, kilövök vele, ragasztok a lakkozásra sablont, annak mentén csinálom meg. Aham. Hát kitolt ő velem, mert természetesen felszedte az alatta lévő lakkot...-.- Szóval a kisujjamról moshattam is le. De már nem olt türelmem fehér alapot majd 3 réteg sárgát felkenni, így annak a színén is látszik, hogy más
Ezután jött a megvilágosodás: van nekem fehér és fekete akrilom, majd szépen kikeverem a szürkét. Úgy is tettem. ecsettel és akrillal már szépen meg tudtam az ívet rajzolni. Aztán jöttek rá a szegecsek,, viszont a kisujjamon elmozdult az egyik, így végül oda csak kettőt tudtam felpakolni. Aztán hogy jobb legyen, valamivel még a mutatóujjamba is belegázoltam, de úgy voltam vele, hogy én már újra nem festem, ha fizetnének érte, akkor sem.
Így készült el ez a jócskán szépséghibás mani. Ennek ellenére nekem nagyon tetszett a végeredmény. :D




Day20 - Jewel
Van néhány fülbevalóm, amit nagyon szeretek, ráadásul a gépemen is vannak elmentve ékszer-fotók, így beletelt egy kis időbe, míg dönteni tudtam, de végül az egyik kedvenc fülbevalómhoz készítettem manikűrt.
Az ezüst a Rapsodi 301-es árnyalata, míg a gyűrűsujjam alapja a Gabrini 3D 07. A köveket fehér akrillal rajzoltam meg.





Melyik a kedvencetek? :)

Szép napot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből