2015. június 15., hétfő

Manikűrvadász | 17. forduló - Saját alkotásaim

//Szolgálati információ: Ez a bejegyzés 2015. június 12-én íródott.//

Sziasztok!

Ma van a 17. Manikűrvadász posztolásának ideje. Remélem, már mindenki nagyon izgatottan várja, hogy ki mit alkotott. :) Én mindenképpen! Ezért nem is húznám tovább az időt, rögtön megmutatom a két általam készített manikűrt.

Az elsőt Mannától választottam. Nagyon megörültem, mikor megpillantottam a sorsolásnál, hogy tőle kell vadásznom. Nagyon tehetséges, szépen lakkoz, már a kezdetek óta követem a blogját és már vártam, mikor vadászhatok tőle. Amúgy még 2013-ban készítettem tőle egy manikűrt, mert annyira megtetszett az 5. fordulóban, Ciskától levadászott. Oké, tudom, botrányos az az Eiffel-torony. :D
Visszatérve a mostani fordulóhoz, már rögtön szemem előtt lebegett Manna 16. fordulóra készített csipkés manija, ami azóta is gyakran eszembe jutott. Viszont az előző fordulók tapasztalataiból merítve (ott is volt mindig egy kedvenc, aztán átnézve a blogot teljesen más mani lett "koppintva"), most is átolvastam az összes bejegyzést. Természetesen rengeteg manikűrt mentettem le, mint lehetséges zsákmány, de valahogy mégis mindvégig éreztem, hogy a csipkéset fogom elkészíteni. Már alig vártam, hogy hozzálássak, biztos voltam benne, hogy gyönyörűséges lesz, majd imádom hordani, ezért tegnap délután hozzáláttam az elkészítéséhez. Szemem előtt volt, ahogy a vékony ecsetkémmel megfestem a mintát, aztán... megjött a BornPrettyStore-os csomagom, benne a nyomdalemezzel. Én meg vizsgára készültem, gondoltam, gyorsabb lesz úgy.... aha. Hát nem.Tudtam én, miért tettem el a nyomdalemezeket már két éve... szörnyű... vagy fel sem veszi a lakkot, vagy ott marad a párnán, vagy fele a körmömön, fele a párnán... ennek ellenére mindkét kezemre megcsináltam, gondoltam, még ecsettel lehet rajta menteni valamit.... hát nem. De nagyon optimista voltam, még a köveket is feltettem. Gyorsan befotóztam. Aztán ahogy ránéztem, rájöttem, hogy ezt nem tudnám viselni, szóval azzal a mozdulattal, amivel a gépet lepakoltam az asztalra, már nyúltam is a lemosó után. A szívem szakadt meg... és oltári csalódott voltam. Amúgy sem volt valami jó napom, ez még rápakolt és annyira elment mindentől a kedvem, hogy legszívesebben elsírtam volna magam. Ennyire elégedetlen egy manikűrrel nem is tudom, hogy voltam-e a manicute-os parfüm téma óta. :(
Amúgy alapnak az új kedvencet, az AVON Gel Finish kollekciójának Creme Brulee lakkját használtam, erre nyomdáztam a Leydi 773-al. A gyűrűs- és hüvelykujjamra pedig a Golden Rose Holiday 64-es piros homoklakkja került.

A bal felső sarokban Noémi eredetije látható, amit az előző fordulóban Manna alkotott újra.Az enyém meg sem közelíti a lányokét. :( De nem adom fel, a kép továbbra is ott marad az inspirációs mappácskámba és a jövőben valamikor újra fogom alkotni.

Azt hiszem, sürgősen be kell szereznem egy használható nyomda-készletet, mert a kis kínai valamimmel nem lehet nyomdázni. Tudtok ajánlani nyomdakészletet, lehetőleg barátságos áron? Én sajnos egyáltalán nem vagyok otthon ezen a téren, nem nyomdáztam két éve és nem is követtem nyomon az újdonságokat ezen a téren.

Visszatérve a vadászatra, Katy (és sokan mások is) később jelentkezett a játékra, így nála nem tudtam megoldani, hogy tőle is vadásszanak. Mivel úgyis új manikűr után kellett néznem, megnyitottam a blogját, de most valami végtelenül egyszerűt kerestem, annyira rossz passzban voltam, hogy annál többhöz nem is lett volna türelmem. Az alapszín is megvolt, mert tesztelni akartam az egyik Avon lakkot a legutóbbi zsákmányomból, így elég kötött volt, viszont így is találtam egy manikűrt, amit végül elkészítettem. Szerencsére egyszerű manikűrről van szó, nem lehet elpuskázni (azért mit ne mondjak, ennek ellenére is sikerült mindkét középső ujjamon).
Az alapot az AVON Gel Finish lakkja szolgáltatta, erre került a Golden Rose Jolly Jewels 103-asa. Fedőlakkot nem akartam használni.
Mivel én kedden utazom, nincs időm megírni az összefoglalót, ezért kivételesen a következő összefoglalót és a 18. forduló háziasszonyának kilétét Thimmykénél keressétek. :)

A többiek alkotása:

21 megjegyzés:

 1. Mutatós lett mindkettő :) Külön dicséret azért, hogy kézzel festettél csipkét :)

  VálaszTörlés
 2. Szerintem a piros nagyon szép lett! Nem értem mi bajod vele :O

  VálaszTörlés
 3. De örülök, hogy tőlem is vadásztál, köszönöm szépen! És hát igen, a pacsmagolás elvileg egyszerű, de ha rossz passzban van az ember, még ez is könnyen elrontható. Viszont nagyon jól áll az eredmény, és a mostani körömformád is tetszik :-)

  VálaszTörlés
 4. Átérzem a csalódottságodat, mert bizony kár ezért a szép piros csipkemintáért.
  Az összhatás olyan kellemes, és bizonyos távolságból egyáltalán nem látszanak a minta hibái!

  VálaszTörlés
 5. Nekem is tetszik mindkét manikűröd, no és az új körömforma is!

  VálaszTörlés
 6. Nekem nagyon tetszik az első manid. Olyan, mintha direkt kopottas lenne. :)

  VálaszTörlés
 7. Te jó ég! Az elsőnél koppant az állam *-* csodás!

  VálaszTörlés
 8. Szerintem is nagyon jóó lett a piros, nem értem miért voltál olyan csalódott, nekem nagyon tetszik! :) És természetesen a második mani is!

  VálaszTörlés
 9. Nekem is tetszik a csipkés manikűröd! :) Köszi, hogy megszervezted a fordulót, nagyon örülök, hogy én is részt vehettem! :):):)

  VálaszTörlés
 10. Mindkettő nagyon tetszik. :)

  VálaszTörlés
 11. Pedig szép a piros is!!! Kedvenc színem, szóval duplán tetszik. A másik nem az én színvilágom, az alapszín miatt.
  Hát én BPS rózsaszín nyomdázót használok, ami duplacsomagban van, a puhábbik a kedvencem, de van MoYous is, de az inkább csak a saját lemezéhez jó. Rá kell érezni, hogy mennyire szabad rányomni a lemezre.

  VálaszTörlés
 12. Az első és a második is naaagyon tetszik! :)

  VálaszTörlés
 13. Nekem mindkettő manikűr nagyon tetszik, a másodiknak a színe valami csodálatos*-*

  VálaszTörlés
 14. Köszönöm szépen lányok a sok kedves hozzászólást! Örülök, hogy nektek tetszettek a manik. :)

  VálaszTörlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből