2015. június 15., hétfő

Manikűrvadász | 17. forduló - Saját alkotásaim

//Szolgálati információ: Ez a bejegyzés 2015. június 12-én íródott.//

Sziasztok!

Ma van a 17. Manikűrvadász posztolásának ideje. Remélem, már mindenki nagyon izgatottan várja, hogy ki mit alkotott. :) Én mindenképpen! Ezért nem is húznám tovább az időt, rögtön megmutatom a két általam készített manikűrt.

Az elsőt Mannától választottam. Nagyon megörültem, mikor megpillantottam a sorsolásnál, hogy tőle kell vadásznom. Nagyon tehetséges, szépen lakkoz, már a kezdetek óta követem a blogját és már vártam, mikor vadászhatok tőle. Amúgy még 2013-ban készítettem tőle egy manikűrt, mert annyira megtetszett az 5. fordulóban, Ciskától levadászott. Oké, tudom, botrányos az az Eiffel-torony. :D
Visszatérve a mostani fordulóhoz, már rögtön szemem előtt lebegett Manna 16. fordulóra készített csipkés manija, ami azóta is gyakran eszembe jutott. Viszont az előző fordulók tapasztalataiból merítve (ott is volt mindig egy kedvenc, aztán átnézve a blogot teljesen más mani lett "koppintva"), most is átolvastam az összes bejegyzést. Természetesen rengeteg manikűrt mentettem le, mint lehetséges zsákmány, de valahogy mégis mindvégig éreztem, hogy a csipkéset fogom elkészíteni. Már alig vártam, hogy hozzálássak, biztos voltam benne, hogy gyönyörűséges lesz, majd imádom hordani, ezért tegnap délután hozzáláttam az elkészítéséhez. Szemem előtt volt, ahogy a vékony ecsetkémmel megfestem a mintát, aztán... megjött a BornPrettyStore-os csomagom, benne a nyomdalemezzel. Én meg vizsgára készültem, gondoltam, gyorsabb lesz úgy.... aha. Hát nem.Tudtam én, miért tettem el a nyomdalemezeket már két éve... szörnyű... vagy fel sem veszi a lakkot, vagy ott marad a párnán, vagy fele a körmömön, fele a párnán... ennek ellenére mindkét kezemre megcsináltam, gondoltam, még ecsettel lehet rajta menteni valamit.... hát nem. De nagyon optimista voltam, még a köveket is feltettem. Gyorsan befotóztam. Aztán ahogy ránéztem, rájöttem, hogy ezt nem tudnám viselni, szóval azzal a mozdulattal, amivel a gépet lepakoltam az asztalra, már nyúltam is a lemosó után. A szívem szakadt meg... és oltári csalódott voltam. Amúgy sem volt valami jó napom, ez még rápakolt és annyira elment mindentől a kedvem, hogy legszívesebben elsírtam volna magam. Ennyire elégedetlen egy manikűrrel nem is tudom, hogy voltam-e a manicute-os parfüm téma óta. :(




Amúgy alapnak az új kedvencet, az AVON Gel Finish kollekciójának Creme Brulee lakkját használtam, erre nyomdáztam a Leydi 773-al. A gyűrűs- és hüvelykujjamra pedig a Golden Rose Holiday 64-es piros homoklakkja került.

A bal felső sarokban Noémi eredetije látható, amit az előző fordulóban Manna alkotott újra.Az enyém meg sem közelíti a lányokét. :( De nem adom fel, a kép továbbra is ott marad az inspirációs mappácskámba és a jövőben valamikor újra fogom alkotni.

Azt hiszem, sürgősen be kell szereznem egy használható nyomda-készletet, mert a kis kínai valamimmel nem lehet nyomdázni. Tudtok ajánlani nyomdakészletet, lehetőleg barátságos áron? Én sajnos egyáltalán nem vagyok otthon ezen a téren, nem nyomdáztam két éve és nem is követtem nyomon az újdonságokat ezen a téren.

Visszatérve a vadászatra, Katy (és sokan mások is) később jelentkezett a játékra, így nála nem tudtam megoldani, hogy tőle is vadásszanak. Mivel úgyis új manikűr után kellett néznem, megnyitottam a blogját, de most valami végtelenül egyszerűt kerestem, annyira rossz passzban voltam, hogy annál többhöz nem is lett volna türelmem. Az alapszín is megvolt, mert tesztelni akartam az egyik Avon lakkot a legutóbbi zsákmányomból, így elég kötött volt, viszont így is találtam egy manikűrt, amit végül elkészítettem. Szerencsére egyszerű manikűrről van szó, nem lehet elpuskázni (azért mit ne mondjak, ennek ellenére is sikerült mindkét középső ujjamon).
Az alapot az AVON Gel Finish lakkja szolgáltatta, erre került a Golden Rose Jolly Jewels 103-asa. Fedőlakkot nem akartam használni.




Mivel én kedden utazom, nincs időm megírni az összefoglalót, ezért kivételesen a következő összefoglalót és a 18. forduló háziasszonyának kilétét Thimmykénél keressétek. :)

A többiek alkotása:
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből