2015. május 20., szerda

Vendégposzt | Körömminta inspiráció és körömdíszítés trendek a vörös szőnyegről

Sziasztok!

Nemrég felkeresett Gerlinde, a Csinifix.hu oldalról, hogy lenne-e kedvem tartalmat cserélni velük. Természetesen elfogadtam az ajánlatát, az én cikkemet már olvashatjátok is náluk. A tovább gombra kattintva pedig Gerlinde írását is elolvashatjátok.



Első körben a kifutókon látottak alapján jeleztük előre, hogy milyen köröm minták lesznek divatosak 2015-ben, de a sztároknak köszönhetően már azt is tudjuk, hogy melyek lettek az idei év legnépszerűbb manikűr trendjei.

Az alábbiakban összegyűjtöttük az idei év legfontosabb vörös szőnyeges eseményeinek legszebb manikűrjeit. Mint látni fogjátok, a természetes és egyszerű körmök hódítanak leginkább a hírességek körében, de a merészebb megoldások kedvelőinek sem kell aggódniuk, hiszen a klasszikusan elegáns körmök mellett, az extrém karmok is igencsak divatosak.

Nude 
A vörös szőnyeges események tanulsága szerint az egyszerű, természetes nude körmök a 2015-ös év abszolút győztesei, hiszen Beyoncétól kezdve, Jennifer Lopezen át, Scarlett Johanssonig, minden említésre méltó sztár ezzel a klasszikus manikűrrel jelent meg az Oscarhoz és Grammy-hez hasonló eseményeken. Úgy tűnik, hogy a bézs és krémszínű lakkok mellett, az áttetsző fedőlakkal borított körmök is nagy népszerűségnek örvendenek. Ez nem véletlen, hiszen a fotókon is látszik, hogy a nude manikűr minden összeállítással gyönyörűen párosítható.

Beyonce 2015 Met Gala

Jessie J 2015 Grammy

 Karolina Kurkova 2015 Oscar

Scarlett Johansson 2015 MTV Movie Awards

Sienna Miller 2015 Golden Globe

Sofia Vergara 2015 SAG Awards

Tina Fey 2015 Golden Globe

Jennifer Lopez 2015 Oscar

Lupita Nyong o 2015 Oscar


Fekete 
Az átböngészett képek alapján arra jutottunk, hogy a fekete körmök szorosan követik a nude a manikűrt az idei népszerűségi listán. Ennek talán az az oka, hogy a fekete is egy olyan univerzális szín, ami az egyszerű és bevállalósabb ruhákkal is egyaránt stílusosan viselhető. A fekete körömlakk a 2015-ös Oscar, Grammy, Golden Globe és a nemrégiben lezajlott Met-Gála vörös szőnyegén is gyakori jelenség volt.
Dakota Johnson 2015 Oscar

Jennifer Lopez 2015 MTV Movie Awards

Jessica Hart 2015 Vanity Fair Oscar Party

Kate Beckinsale 2015 Golden Globe

Kate Beckinsale 2015 Met Gala

Kerry Washington 2015 Golden Globe


Feltűnő
Imádod a strasszköveket és tekintetet mágnesként vonzó körömékszereket? Mindemellett Katy Perry az egyik kedvenc énekesnőd is? Ebben az esetben nem vitás, hogy a sztárokon látott feltűnően díszített manikűr lesz nálad a befutó!
Bonnie McKee 2015 Grammy

Katy Perry Met Gala


Arany
Az arany nagyon jól illik a nyári barnasághoz és a karácsonyi ünnepi hangulathoz is, ezért nagyon örülünk, hogy a sztároknak köszönhetően a 2015-ös körömdíszítés trendek közt is jelen van, ráadásul igencsak változatos formákban. Rihanna csillámos arany lakkot párosított a sokat vitatott sárga köpenyéhez a Met-Gálán, más sztárok viszont inkább díszítőlakk formájában viselték a fémes színt a különböző eseményeken.
Madonna 2015 Grammy

Rihanna 2015 Met Gala

 Sarah Hyalnd 2015 People s Choice


Fehér
2015 meghatározó manikűrtrendjei közt szerepelnek a fehérre festett körmök is. Csak úgy mint az arany, a fehér is napbarnított bőrön mutat a legszebben, ezért főként a nyári hónapokban érdemes  kísérletezgetni vele. Ha túl unalmasnak találod az egyszínűre pingált karmokat, akkor próbáld ki Zendaya Oscar-gálán látott finom ombre megoldását.
Ariana Grande 2015 Grammy

Rose Byrne 2015 Met Gala

Zendaya 2015 Oscar


Vörös
A feminin stílus rajongói biztosan örülnek a vörös lakk térhódításának, hiszen ez a szín az igazi, vérbeli nőknek áll csak igazán jól. Ha eddig azt hitted, hogy a vörös manikűr csak hasonló színű ruhákkal kombinálható, akkor az alábbi képek láttán rá fogsz jönni, hogy más színekkel is fenséges összhatást kelt.
Jennifer Aniston 2015 Golden Globe

Michelle Monaghan 2015 Golden Globe

Poppy Delevingne 2015 Met Gala


Diszkrét díszek 
Szereted a díszes manikűröket, de a munkahelyed miatt nem engedheted meg magadnak, hogy csillogó kövekbe borítsd a karmaid? Meríts ihletet a sztárok vörös szőnyeges manikűrjeiből és vesd be a javaslataikat a hétköznapokban is! Gigi Hadid és Jamie Chung pelyhes lakkokkal dobták fel az egyszerű körmeiket, Meghan Trainor egy rendhagyó francia manikűrrel mutatkozott, míg J.Lo egyenesen a körmei alá rejtette a manikűrje igazi fénypontjául szolgáló aprócska gyöngyöket.
Gigi Hadid 2015 Vanity Fair Oscar Party

Jamie Chung 2015 Oscar

Jennifer Lopez 2015 Golden Globe

Meghan Trainor 2015 Grammy


Rózsaszín
A rózsaszín ötven árnyalata lehetne a 2015-ös manikűr és körömdíszítés divat jelszava, hiszen ez a szín valóban minden létező verzióban fellelhető volt az idei év eddigi legfontosabb eseményein. Nem számít, hogy a visszafogottabb vagy a látványosabb manikűröket részesíted előnyben, most biztosan meg fogod találni az egyéniségedhez legjobban illő rózsaszín lakkot!
Chelsea Peretti SAG Awards 2015

Rihanna 2015 Grammy

Zendaya 2015 Grammy

Keira Knightley SAG Awards 2015

Victoria Justice 2015 MTV Movie Awards


Neked melyik a kedvenc sztár-manikűr trended a 2015-ös felhozatalból? A Csinifix.hu oldal Köröm kategóriájában számtalan körömápolással és díszítéssel foglalkozó cikket olvashatsz. Ha a szépségápolás egyéb területei is közel állnak hozzád, akkor látogass el a Facebook oldalunkra vagy a Youtube-csatornánkra!

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből