2015. május 3., vasárnap

Személyes | Happy Birthday To Me

Sziasztok!

27-én volt a szülinapom, így úgy gondoltam, az előző évekhez hasonlóan (2013, 2012, 2011) most is készítek egy rövid kis képes összefoglalót. A képek minőségéért előre elnézést kérek, nem lettek a legjobbak.


Az idei év különlegessége, hogy Nagybátyámmal először ünnepeltünk együtt, ő a névnapját (György), én ugyebár a születésnapomat. Nagyon jól telt ez a napom, rég nem töltöttem ennyi időt együtt vele, igazán meg tudnám szokni, ha minden áprilisban így, közösen ünnepelnénk. :)

Próbáltunk szelfizni is, de elég fura égeredmények születtek, így végül Édesanyám fotózott le bennünket. Én, Nagybátyám és Édesapám. Mindig rácsodálkozom, mennyire hasonlítanak. :) Le sem tudnák tagadni, hogy testvérek. :)


 És a szinte már vállalhatatlan szelfik. :D


 Szerettem volna Bayern-es tortát. Igen ám, de az ételfesték nem volt elég, így végül kislányokat megszégyenítő habos-babos színű tejszínhabbal lett kidíszítve a torta. Egyikünk sem bánta, mert a krém annál finomabban sikerült! Hamar el is fogyott. :)
 Erre az alkalomra készült először répás krumplipöré. Mindenkinek nagyon ízlett, szerintem még fogunk készíteni máskor is. :) Az alsó sor középsőjén pedig a hörim látható. Ő is kapott egy kis darabot a torta piskótájából. :) A képen is látszik, hogy szegénykém már mennyire meg van öregedve. :( Júliusban már két éves lesz.


Kellemes estét,
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből