2015. május 11., hétfő

Manikűrvadász | 16. forduló - Saját manikűröm

Sziasztok!

Ebben a bejegyzésben fogom bemutatni azt a manikűrt, amit én készítettem. Ezúttal Lollitól vadásztam, aminek szívből örültem, mert már hosszú hónapok óta vártam erre az alkalomra! Két manikűrje is le volt mentve, így azt hittem, rögtön meg is van a befutó. Mekkorát tévedtem! :)
Hétfőn kiírtam a párokat, szerdán meg nekem is jutott végre időm, hogy vadászatra induljak (ne tudjátok meg, mennyire zsúfolt volt az a hetem és az előtte lévő kettő). Jó szokásomhoz híven, az egész blogot átnéztem. Mondanom sem kell, hogy az eredetileg két lementett manikűr bizony a sokszorosára növekedett! :D
Aztán másnap, azaz csütörtökön történt, hogy utószülinapi ajándék gyanánt megleptem magam egy fekete és egy fehér akrilfestékkel. Hát milyen az ember lánya, azt ki is kell próbálni! Így vasárnap elkészült életem első akrillal készült manikűrje. Zárójelben megjegyezném, hogy az alaplakként használt óceánzöld-türkiz-fenetudjamilyen árnyalat is szülinapi lakk. Az eredeti pedig ez a Lolli-kreálmány volt.


Ooké... tudom, hogy nem szép dolog, ha valaki magát dicséri, én sem teszem, de ez a manikűr... hát egyszerűen imádtam hordani! Amúgy akrillal iszonyatosan könnyed a mintázás! Rendesen élvezet volt az ecsettel dolgozni!

Sajnos egyik kép sem adja teljesen vissza azt a szín, amit én láttam. Az alaplakkra a farmasi zöld smaragd csillámos lakkja került, amit bár imádok, pofátlanul ritkán használok. Ez a két lakk nagyon szereti egymást! Istenien festett a smaragd topper a zöldes alapon!
Készültek képek telefonnal, fényképezőgéppel, napsütésben, lámpafényben. Mindenképpen kipróbáltam, hátha sikerül elkapni az igazi arcát.



Talán a lenti képen látszik legjobban a smaragd csillámok színe. Az alaplakk viszont ennél egy leheletnyivel sötétebb-zöldebb árnylat volt, de tényleg már csak egy leheletnyivel. :)





Mikor hazahoztam a Golden Rose lakkot, előhalásztam a Rimmel Sky High darabját, mert volt egy olyan sanda gyanúm, hogy a két lakk nagyon hasonló. El is szontyolodtam, mikor megláttam, hogy konkrétan ugyanaz az árnyalat. Viszont a másik kezem középső- és gyűrűsujjára a Rimmel lakkot kentem fel, hogy lássam a kett között a különbséget. Színben semmi, állagban és fedésben viszont ég és föld a két lakk. Már egyáltalán nem bánom, hogy a GR hazajött velem. Ebben csak még inkább megerősített, mikor a jobb kezemre is felvittem a fedőlakkot, erre a Rimmel alapos manik besárgultak! Először azt hittem, én látok rosszul, nem is értetem, hogy miért pont az a kettő, hisz a fedőlakk is, az akril is ugyanaz volt, aztán leesett, hogy az alaplakk volt más.


Azért a fenti képen az is látszik, hogy a Rimmel két (gyűrűsujj)-három (középső ujj) rétege sem egyezik meg a GR lakk két rétegével. :D

Csoportkép az eredetivel:

Remélem, elnyerte a Ti tetszéseteket is! :) Nézzetek be a többiekhez is:

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből