2015. május 10., vasárnap

ManiCute & MusicMonday | Zene

Sziasztok!

Hamar elszalad ez a két hét! Ezúttal a holnapi Manikűrvadászra lévő tekintettel egy nappal korábban posztoljuk a bejegyzéseket, ami én egyúttal a rég elfeledett MusicMonday sorozatom egy újabb állomásának is szánok.




Nagyon sokat gondolkodtam, hogy az éppen aktuális kedvenceim közül mégis melyik zeneszámot válasszam a mai manikűr főszereplőjéül.

Jelenleg a legnagyobb kedvencem a HoneyBeast Maradok c. száma. Egyszerűen imádom, mind a zenéjét, mind a mondanivalóját. Képes lennék órákon át csak ezt hallgatni. Viszont akárhogy próbálkoztam, nem sikerült olyan manikűrt elképzelnem a zeneszámhoz, ami átadta volta ezt az érzést, így kutattam tovább.

Pár napja figyeltem fel a rádióban ByeAlex legújabb szerzeményre. Nem mondom, hogy akkor halottam először, mert valószínű, hogy nem, viszont akkor fogott meg először. Ez a száma pedig nem más, mint a Fekete. Végül ez a dal ihlette a manikűrt.



Nem tudom, a képek mennyire adják át, de a hüvelykujjamon lévő csillámos fedőlakk enyhén holó hatású.

És az ihletet adó zeneszám:

És mutatom a HoneyBeast Maradok című számát is, ha mér meg lett említve )és mert szeretem^^). :)

Ismeritek ezeket a számokat?

Nézzétek meg a többiek alkotását is:

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből