2015. január 5., hétfő

Manikűrvadász | Szülinapi forduló - Bandita munkája

Sziasztok!

Ebben a vendégposztban mutatja be Bandita erre a fordulóra készített manikűrt. Sajnálom, hogy csak pár perc késéssel, kicsit benéztem a dátumokat, és ezt a bejegyzést 8-ra ütemeztem.





"Sziasztok Vadászok!

Arról most nem írnék inkább, hogy mennyire szeretem ezt a kreatív körömjátékot, mert úgyis tudjátok, hogy szívem csücske a Manikűrvadász, és az unalomig tudnám ismételgetni, hogy odavagyok érte, imádom, stb.
Arról viszont mindenképp muszáj lelkendeznem, hogy mennyire szuper a bloggerina, akit ezúttal számomra kisorsolt a véletlen!

Emma igazi példakép lett nekem a vadászat során. Lenyűgözően díszít, de munkái nem pusztán emiatt hordoznak kimagasló esztétikai értéket, ugyanis tehetsége párosul a végletekbe menő maximalitással, igényességgel. Egyetlen olyan manit sem láttam Tőle, ahol a "körítés", azaz a körömágybőr, körömfelület, a fotók, a lakkok eloszlatás-technikája ne lett volna 100%-ban tökéletes.
Én totálisan rákattantam Emmára, aki a mai napon az alábbi becenevet kapta tőlem:
PENGEMMA! :)

Az alábbi manikűrt választottam tőle, tudva, hogy ha megfeszülök, se lettem volna képes utángyártani ezt a csodás, vizesmatricás gyönyörűséget, ezért inkább átgondoltam, és a legkedvesebb Marble-technikámmal készítettem el a rózsákat a legszebb kék körömlakkom segítségével a nedves alaplakk felületében.



Saját fotóim:


A többi körmömön ugyanez a mesés kék lakk feszít, és hogy téliesítsem a figurát, bevontam a kedvenc jégpelyhes átlátszó Lovely-mal.
Természetesen ebbe a maniba is muszáj voltam belecsempészni a briliánsszikrázású Lovely Snow Dustomból pár pöttynyit, ki sem bírtam volna! :)

Nagyon köszönöm Bellának a lehetőséget és a segítséget! A többiek munkáit izgatottan várom!

Bandita"

Én is köszönöm Banditának a részvételt!
A többiek alkotása:
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből