2014. december 15., hétfő

NOTD | Üvegbe zárt tél + Eredményhirdetés

Sziasztok!

Ismét csúsztam egy napot a kihívással, de most sem volt időm hamarabb elkészíteni a manikűrt, késő este meg már nem akartam kiposztolni.

Az év első felében, még nyáron is, elég gyakran hordtam ezt a fehér homoklakkot, akkor is hatalmas kedvencem volt, na de most, télen... valami csodás! Csak nézem, és nézem. Hosszú másodpercekig képes vagyok bámulni a körmeimet. Egyszerűen imádom ezt a lakkot!







Mivel három-, sőt, esetenként négyréteges lakkról beszélünk, elég gyorsan fogy. Nagyon gondolkodom, hogy még egy üveggel be kéne szerezni ebből a csodából amíg még kapni lehet a boltban.



És végezetül jöjjön a karácsonyi nyereményjáték szerencsése:

Fanni, kérlek e-mailben küld el a címedet, ahová postázzak. Holnap reggel 8 óráig várom a e-mailt, ha addig nem jelentkezel, a csomag nálam fog pihenni, míg új gazdát nem kap.

Szép napot mindenkinek!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből