2014. október 23., csütörtök

Teszt | Miss Sporty Crush on You 061, 063


Sziasztok lányok!

Most a nemrégiben vásárolt két homoklakkomat szeretném Nektek bemutatni. Én egyszerűen odavagyok értük, rögtön nagy kedvenc lett mindkettő!



Az üvegcse mérete, formája és az ecset a szokásos Miss Sporty kiszerelés, én nagyon könnyen és jól tudok vele dolgozni, imádom az ecsetet, nem túl tömzsi, de széles és lekerekített, tökéletesen lehet vele lakkozni.
Mindkét lakk két rétegben is használható, én az intenzívebb hatásért a rozsdabarnát inkább három rétegben szoktam használni, mivel roppant gyorsan száradnak, a három réteg felvitele sem okoz problémát.
A tartósságukkal is abszolút meg vagyok elégedve, napokig semmi bajuk a lakkozásoknak, annak ellenére sem, hogy a munkában nem éppen kímélem őket. Tovább nem is húznám a szót, beszéljenek helyettem inkább a képek.

Miss Sporty Crush on You 061

Egy réteg

Két réteg

Két réteg

Két réteg

Két réteg

Miss Sporty Crush on You 063

Egy réteg
 Próbáltam elkapni azt az arany csillogást, amit a lakk produkál. :)

Egy réteg

Két réteg

Két réteg

Két réteg

Két réteg


A rozsdabarna (vagy vörös, igazából én magam sem tudom megállapítani, hogy milyen színe van, de egy csoda, az biztos) picivel élénkebb, mint a képeken, jobban átjönnek az apró sötétnarancs (?) csillámok.

Én annyira szeretem ezeket a lakkokat, hogy egy-egy darabbal egyik olvasómat is meg fogom ajándékozni, az oldalsávban lévő nyereményjátékos képre kattintva eljuthattok a részletekhez is! ;)

Nektek hogy tetszik a lakk? Esetleg van saját példányotok is?

Végezetül pedig egy kép az elmúlt hetek lakk-zsákmányaiból. Többel is láthattatok már manikűrt, de szép számmal akadnak olyanok is, melyeket még ki sem próbáltam (ejej, rossz kislány^^). Esetleg érdekel benneteket valamelyik?

Szép napot!
Bella 
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből