2014. október 23., csütörtök

Manikűrvadász | 12. forduló - Összefoglaló


Sziasztok!

A mostani fordulónk háziasszonyi teendőit Szilvi látta el, akinek innen is hatalmas köszönet a fáradozásért! Azt elmondhatom, hogy ezúttal az őszies színek mellett Mickey egér volt a legfelkapottabb. Ez a mostani forduló sok értelemben döntöget rekordokat. Pozitív- és negatív értelemben egyaránt. A pozitívak mellett említhetjük a sok-sok "újoncot", akik először vettek részt a vadászatban. Nagy-nagy szeretettel köszöntünk titeket, reméljük, a Manikűrvadász jó szokásotokká válik és a következő fordulókban is velünk alkottok majd. A sok új tag mellett sajnos ez az a forduló, ahol talán az eddigi legtöbb elmaradás történt, szám szerint hét kettő. Szomorú, mert ez ugye igazságtalan azokkal szemben, akiktől vadászniuk kellett volna. Reméljük, azért majd pótolni fogják az elmaradást!



No de igazán nem szeretném tovább húzni az időt, minden bizonnyal már alig várjátok, hogy együtt is lássátok az elkészült manikat, s nem utolsó sorban, hogy végre lekerüljön a lepel a következő házigazda kilétéről is. Hát akkor kezdjünk is bele!

1. A vadászatok sorát rögtön meg is kezdjük, méghozzá Dii zsákmányával, melyet Karolinától vadászott le. Kis édes, rózsaszín maniság. :)

2. Karolina most először vett részt a vadászatban. Párja Iluss volt, akitől egy kis cuki Mickey Mause-os manit vadászott le.

3. Noémi(Noinails) egy ruffian manikűrt készített erre a fordulóra, melynek alapjául Noémi(Naomiblog) csodás lakkozása szolgált.

4. Noémi(Naomiblog) egy rikító neon lakkozást választott M.-től, amit persze kicsit át is színezett, ősziesebbre váltva a figurát.

5. Liza szintén őszi színkombinációt választott. Zizitim egyik nemrégiben készített manikűrjét alkotta újra. Kis egyszerű lett, nekem mégis tetszik. :)

6. Úgy tűnik, továbbra is maradunk az őszies vonulatnál, már ami a színeket illeti, hisz Zizitim is picit átszínezte az Azrailtől választott manikűrt.

7. A következő zsákmánynál az őszies színekből kicsit átkacsintunk a halványrózsaszínre: nézzétek, Azrail milyen elegáns manikűrt képzelt újra Nera hasonló manikűrje alapján.

8. Nera ezúttal Judittól (Lakkalandok) választott, ráadásul azt a tribal manit, amit az előző fordulókban is már levadászták.

9. Rita szintén először vett részt a vadászatunkban, párjául Nikit kapott a Lakkjegyzetek bloggerináját. Ezek a színek valami csodálatosak! *.*

10. Úgy tűnik, az őszies színek mellett ezúttal a Mikey Mause-ok is hódítanak, Niki ugyanis egy ilyen manikűrt alkotott újra Ágitól (Nicetiesinmylife).

11. Ági, hasonlóan a többi manikűrvadászhoz, már alig várta a posztolás időpontját. Ebben a fordulóban Biától választott.

12. Bia gyönyörű árnyalatokat válogatott össze ehhez a színátmenetes manikűrhöz, melyhez az inspirációt MoonAngel blogjáról szerezte. :)

13. Le sem tagadhatnánk, hogy ősz van, mert bizony Anna is egy őszi tematikájú manikűrt választott Bree-től.

14. Bree a Zsozsónál talált manikűr színvilágát megtartotta, a designt viszont teljes mértékben megváltoztatta. Nekem tetszik így is. :)

15. Az ősz ugyebár itt van, de észre sem vesszük és már itt is van a tél. Valahogy így láthatta Zsozsó is, mert bizony egy ilyen hópelyhes szépséget alkotott újra Anditól. :)

16. Andi waterfall manikűrt készített Flórától, szintén őszi színekre cserélve a pasztell kombinációt. Igazán csillogó, imádnivaló mani lett! :)

17. Nagy öröm a számomra, hogy több olyan lány is részt vett ebben a fordulóban, akiknek ez az első vadászatuk volt. Ilyen lány Flóra is, aki Pannitól egy pasztell galaxis manit választott.

18. Panni meghagyta az Katy-tól ellesett koncepciót, viszont a színnek ő is ősziesebb, gyönyörű bordó árnyalatokat választott. Engem megvett kilóra!*.* Balról az eredeti, jobbról a Panni verziója.

19. Zsóka szintén azon vadászok csoportját erősíti, kik először vesznek részt a kezdeményezésben. Rögtön egy régi motorost, méghozzá Rékát kapta párjául, amitől egy igazán mutatós manikűrt vadászott le. Én egyszerűen oda vagyok érte, ment is rögtön az inspirációs mappácskámba. *.*

20. Réka pár hónapos kihagyás után tért vissza a blogoláshoz, s így a Manikűrvadászhoz is. Én nagyon örülök ennek, hisz ő azon kevés emberkék egyike, akik már az első fordulóban is részt vettek, így nyugodtan akaszthatjuk rá az ősmanivadász jelzőt. :) Amint megláttam Réka inspirációs képét Vikitől, rögtön felismertem a Miss Sporty homoklakkját, ami amúgy az én új, nagy kedvencem (és nem mellesleg a játékomon meg is lehet nyerni). Réka remekül újraalkotta a manit, nekem nagyon tetszik mindkét verzió! *.*

21. Viki felvette a kesztyűt a technika ördögével, és végül legyőzve őt, pici késéssel, de csak sikerült kiposztolnia a manikűrt, melynek eredetijét Castiánál találta.

22. Castia igencsak halloweenes hangulatú manikűrt vadászott le Judy-tól. A változatosság kedvéért most legfelül az eredeti, alul pedig a Castia változata lesz látható.

23. Mickey egér tényleg hódít, ugyanis Judy is egy hasonló cukiságot vadászott le Nikkiitől.

24. Nikkii gyönyörű, őszi színátmenetes manit készített, melynek az alapkoncepcióját Ciiskától vadászta le. Nekem mindkét lány manija nagyon bejön. :)

25. Ciiska talán már karácsony fele is kacsingat, mert egy zöld-arany kombinációban álmodta újra Lolli egyik manikűrjét.

26. Lolli az utóbbi időben nagyon hanyagolt nyomdalemezéhez nyúlt és egy nyomdázott manikűrt készített el Szilvi repertoárjából.

27. A mostani fordulónk háziasszonya, Szilvi volt, aki gyönyörűséges kék színekben gondolta újra Elíz maniját. Most, a képeket elnézegetve jutott eszembe, hogy bizony nekem is van hasonló színű kék homoklakkom, amit még ki sem próbáltam. Ezt majd mindenképpen pótolnom kell. ^^

28. Elíz majdnem kimaradt ebből a fordulóból, de végül sikerült megoldani a felmerülő problémát, így végül ő is vadászhatott, méghozzá Anikótól.

29. Anikó is most először vett részt a vadászatban. Picit meg is zavart a bejegyzése, mert az inlinkz kód kicsit elvándorolt, de végül csak megtaláltam a képeket. :) És megérte ám, mert nagyon szép nyomdázást láttam Anikótól, és PAncsitól is, akitől inspirálódott.

30. PAncsi szintén az őszi színek mellett tette le a voksát, a zsákmányát pedig Megaerától ejtette.

31. Megaerának sikerült picit megidéznie a tavaszt is, legalábbis a minta tekintetében, mert a színvilág ugyancsak inkább az zimankósabb késő őszre emlékeztet. A pillangókat Tatus egyik előző vadászatra készített manijáról alkotta újra.

32. Ha az őszi manikűrök mellett volt már téli és tavaszi mani is, ne hanyagoljuk el a nyárit sem. Színvilága miatt én ugyanis leginkább erre az évszakra asszociálok, ha megpillantom a Manna, a kedvenc technikámmal készült manikűrjét, melyet ezúttal Fanni blogjáról vadászott le.

33. Fanni picit változtatott a Nóránál látott manikűr színein, de a design megmaradt. Kis színes kígyócskák. :) Nézzétek milyen a két manikűr:

34. Nórának nem volt könnyű dolga a manikűr kiválasztásánál, ugyanis Petra nagyon sok szép lakkozást készített már, ennek ellenére mégis sikerült dönteni és más színárnyalattal újraalkotni az egyik Petrás kreálmányt. :)

35. Petra nem is tudott csak egy manikűrre fókuszálni, rögtön kettőből is szerezte az inspirációt. természetesen, mindkettő Mazsolától származik, egyikben a csillogás, másikban a "különc gyűrűs ujj" fogta meg. 

36. Mazsola egy szép kis virágos manikűrt vadászott le Barbitól. nekem mindkét változat tetszik. :)

37. Barbi harmadszor vadászott velünk, a mostani fordulóban Thimmykét sorsolta hozzá Fortuna nagyasszony, így tőle vadászott, ami meg is történt, méghozzá az általam is nagyon kedvelt pipacsos manikűrjét alkotta újra.

38. Thimmyke szintén virágos manikűrt alkotott, méghozzá Bandita egyik rózsás szépségét alkotta újra.

39. Bandita még egyelőre nem rendelkezik saját bloggal, de mind vendégposzt megjelent az ő alkotása is Szilvinél. Ebben a fordulóban Bandita Dii-nél vadászott, egy nagyon vagány fekete-arany párosítás született meg. Én simán el tudnám képzelni szilveszterre. :)

40. Miriam ebben a fordulóban Zsozsónál vadászott, egy általam is nagyon kedvelt manikűrjét vadászta le és készítette el. A pöttyös az igaz! ;)

41. Én Lizától vadásztam, nálam is kissé ősziesre (egyesek szerint inkább karácsonyosra++) sikerült a színválasztás, mindenesetre, nekem tetszik. Bár az tény, hogy a fekete kövek nélkül méginkább bejött. :D 

42. Katy picit késve, de végül hozta számunkra az elkészült alkotást, amit Zsókától vadászott és dolgozott kicsit át, formált saját ízlése szerint.

43. Nagyon megörültem, mikor megláttam, hogy tőlem ezúttal M. választ, és izgatottan vártam, hogy milyen manikűrt alkot tőlem újra. Nekem nagyon tetszik a végeredmény!

44. Gyakran szoktam mondogatni, hogy a "Pöttyös az igazi", valahogy így lehetett ezzel Tatus is, aki ezúttal Mannától választott, méghozzá egy pöttyös maniságot.

45. Judit ellen is összeesküvést szőtt a technika ördöge, de végül -azt hiszem, mindannyiunk nevében is mondhatom, hogy legnagyobb örömünkre- Judit került kigyőztesen, s így bár némi késéssel, de elhozta ő is zsákmányának eredményét, mely Anettól származik.

Mint már említettem, sokan elmaradtak ebből a fordulóból, most elsősorban hozzájuk szólnék, (Iluss, Anett): ha elkészítitek mégis a manikűrt, küldjetek e-mailt a linkkel és beillesztem a ti alkotásotokat is a bejegyzésbe.

Még egyszer köszönöm Szilvinek a csodálatos munkát, azt, hogy vállalta ennek a fordulónak a lebonyolítását. Ám a staféta bizony költözik, sőt, már tovább is vándorolt, mghozzá

Andi, a

bloggerinájához. legyetek résen, mert hamarosan kikerül ott is a kihívás! ;)

Szép napot,
Bella

Ui: Az előző fordulók összefoglalóit innen éritek el. Illetve ne feledkezzetek meg a blogon futó játékról és a Lakkozz! Fotózz! Posztolj! utolsó fordulójáról sem! ;)

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből