2014. június 8., vasárnap

Teszt | RIMMEL SalonPro 237, Soul Session

Sziasztok lányok!

Ma egy nagyon rég beígért tesztel érkezem hozzátok. Még szülinapomra vásároltam ezt a lakkot, egy másik Rimmel szépség társaságában. Még az előző, 8. Manikűrvadász alkalmával leltem Yvuusnél egy manikűrre, ott szerettem bele ebbe a nude lakkba, így mikor a DMben szembe jött velem, ráadásul akciósan, nem tudtam ott hagyni. ^^ Azóta már többször is használtam, legutóbb épp a mostani, 9. Manikűrvadász alkalmával. :)
De most már mutatom róla a képeket! :)






Egy rétegben


Mint azt a fenti képek is bizonyítják, két rétegben már szépen fed, de sok blogon olvastam, hogy három kell a tökéletes fedéshez. Maga a lakk egy rózsaszínes-nude árnyalat, és krém finissel rendelkezik. Az ecsettel nagyon jól lehet dolgozni, az a lekerekített kis tömzsi fazon, amit én annyira szeretek. Szerintem az ilyen ecsetekkel lehet a legjobban és sikeresebben lakkozni. Az állaga pont jó, se nem túl sűrű, se nem túl folyékony. Az arany középút. Gyorsan szárad, ami szintén jó pont, s ha ez még nem lenne elég, akkor elmondhatom, hogy tényleg nagyon tartós. Eddig minden alkalommal több napig, akár egy hétig is használtam. Nem pattog, csak a körömvégeknél kezd picit megkopni, de a legnagyobb gondom akkor is a lenövés volt, nem a lekopás. Szóval erre is megkapja a piros pontját. :)


Ahogy látjátok, az üveg 12 ml lakkot rejt magában, henger alakú, amit csak azért nem szeretek, mert így sok helyet foglal, illetve a kupak miatt fentről nem is látszik, hogy milyen lakkot rejt az üvegcse. Mondjuk nekem ebből az új üvegcséből eddig ez az első darabom, így nem okoz gondot, de ha több is a tulajdonomban lenne, nehezebb lenne a dolgom (Mondjuk akkor valószínűleg pöttyöt raknék a lakkból a kupak tetejére.)
A lenti képen látszik, hogy a kupak ilyen kis lejtős, amit én személy szerint nagyon imádok. Olyan kis cuki lesz tőle az egész üveg. :)


Összességében, én meg vagyok elégedve ezzel a szépséggel. Mióta megvettem, egyik kedvenc lakkommá lépett elő. :) Nektek megvan? Mi a véleményetek róla?

Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből