2014. június 5., csütörtök

Manikűrvadász | 9. forduló - Összefoglaló


Sziasztok lányok!

El sem hiszem, de már a kilencedik forduló összefoglalóját készítem, pedig úgy tűnik, mintha csak a tegnap készítettem volna a szülinapi, és lám, már azóta két forduló lement! :)
A mostani forduló társszervezője Manna volt, akinek ezúton is hatalmas köszönet! Nagyon örülök, hogy ő is beállhatott a háziasszonyok sorába, mert azon kevés bloggerinák közé tartozik, aki már a legelejétől részt vett ebben a játékban és fordulóról fordulóra vadászott velünk. :) Szóval hatalmas köszönet, Manna! :)

Most viszont nem húznám tovább a szót, nézzük a vadászat végeredményét! ;) Az első manikűr mindig a kihívásra készült mani, a második pedig az eredeti.




1. Bree máris jól indította az összefoglalót. Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én imádom a leopárd mintás manikűröket! Az ő változata is nagyon tetszik, melyet Szilvitől vadászott le.

2. Szilvi kicsit  átálmodta a Nóra által készített manikűrt, de mindkettő hűen tükrözi a kékfestő ruhák mintáit.

3. Nóra majdnem lekésett erről a fordulóról, de végül sikerült egy egyszerű, ámde nagyszerű manikűrt elkészíteni Mc blogjáról. Amúgy én teljes mértékben megértem Nórát, újabban nekem is alig jut időm a körmökre, blogokra. :(

4. Mc most először vett részt a mi kis közös vadászatunkon. Nagyon örülök, hogy csatlakoztál hozzánk, remélem, így teszel máskor is. :) De visszatérve a vadászatra, Mc egy csillámos, virágos manikűrt készített a Testvérkódex blogról.

5. Mesy igazán pepecselős manikűrt választott Esztitől. Őszintén csodálom, amiért volt türelmük a manikűrök elkészítéséhez, nekem már tuti nem lenne,  pedig valóban nagyon szép a végeredmény.

6. Eszti Judittól választott manikűr, egy gyönyörű virágos designra esett a választása, nekem mindkét lány alkotása nagyon tetszik.

7. Úgy látszik, a nyár beköszöntével a tengerész manikűrök is kezdenek ismét teret hódítani. :) Judit is egy ilyen szépséget készített újra Noémitől.

8. Noémi a Noiblog bloggerinája egy igazán üdítő manikűrt vadászott le Petrától. Nagyon szeretem az átmenetes manikűröket, egy kis csillámmal megbolondítva meg még nagyobb kedvenc.

9. Petra egy galaxis manikűrt alkotott újra Elíztől. Szerintem jól sikerült a végeredmény.

10.  Elíz érezte, hogy jön már a jó idő, mert igazi nyári színvilágban álmodta újra Azrail kék manikűrjét.

11. A díszítőszalag ma úgy tűnik, nagyon népszerű ebben a fordulóban, mert Azrail is egy olyan manikűrt választott Zizitimtől, melynek elkészítéséhez díszítőszalagra volt szüksége.

12. Zizitim Nóritól választott, akinek blog hiányában, a FaceBook mappájából választott manikűrt, méghozzá egy csodaszép virágos manikűrt.

13. Picit fura helyzet alakult ki, mikor megkeresett Manna, hogy blog nélkül hogyan vegyen Nóri részt a játékban, de végül megszületett a kompromisszum, Nóri készített FB-n egy nyilvános mappát, így ő is részt vett a vadászatban. Végül hozzá Pankát rendelte Fortuna nagyasszony, akinek a fekete-matt manikűrjét alkotta újra, kicsit nyáriasabb színvilágban.

14. Panka Nerától vadászott, egy cukor kék-rózsaszín felhős manikűr lett az áldozat. Szerintem tökéletes választás és kivitelezés volt. :)

15. A következő két manikűrbe teljesen beleszerettem, úgy a Nera által készítettbe, mint Tatus eredetijébe. Amúgy nagy dilemmában voltam, hogy milyen manikűrt készítsek magamnak, de most már megoldódott a kérdés, mert ezt a szépséget egyszerűen muszáj elkészítenem. <3 Tegnap már el is készítettem, nemsokára hozom a bejegyzést! ♥

16. A világos színektől most átvándorolunk picit a másik végletbe, megismerve Tatus másik oldalát is, ugyanis ezúttal feketébe öltözött V-manikűrt hozott nekünk, melynek eredetijéül Timi Pocahontasos manikűrje szolgált.

17. Thimmyke Andi blogját kapta, nem is csodálom, hogy nehezére esett a választás, hisz sok szép manikűr közül vadászhatott, Végül egy szép virágos manikűrre esett a választása. Nekem nagyon bejön a végeredmény. :)

18. Andinál a kéké és a pöttyöké volt a főszerep, újraálmodva ezzel Mazsola egyik cuki manikűrjét. Nekem tetszik a végeredmény. :)

19. Mazsola is maradt ennél a kékes színvilágbál, egy színátmenetes-aranycsillámos manikűr erejéig, melyet Katitól vadászott le.

20. Kati elmondása szerint nehezen tudott dönteni, amit teljesen meg is értek, hisz PAncsi valóban szép manikűröket készít. Végül Kati választása egy pöttyös szépségre eset, melyet picit újragondolva vitt át saját körmeire:

21. PAncsi Zsozsótól választott egy rózsaszín virágos manikűrt, nekem nagyon bejött a végeredmény. :)

22. Ciiska Noémitől választott egy csodajó manikűrt. Én játékos jelzővel tudom illetni. Nagyon tetszik, ahogy a két szín harmóniában van egymással, a vadóc világoszöld és a szolid, sötét lila. :)

23. Noémi a NaomiBlogról nagyon ötletes volt, Yvuusnál egy Minnie Mause-os manikűrt választott, ám a topper hiányában ő maga készítette a fejecskéket. A bal oldali az eredeti, a jobb oldali a vadászat eredménye, Noémi változata.

24. Yvuus Nikitől, a Lakkjegyzet bloggerinájától vadászott, a végeredmény egy lila saran wrap mani lett.

25. A Lakkjegyzet írója, Niki egy tavaszi gyümölcsös manikűrt készített, melynek ötlete Yndrétől származik.

26. A gyümölcsöktől haladjunk visszafele, vagyis a gyümölcsfák virágzásához, mert Yndre egy cseresznyevirágos manikűrt készített el Nikkiitől.

27. Nikkii a mostani forduló házigazdájától, Mannától vadászott, mégpedig egy gyönyörű pávatollas manit. Nekem nagyon tetszik, de mint tudjátok, én elfogult vagyok a pávás mintákkal.^^

28. A mostani fordulónk háziasszonya Manna volt, aki ezúttal Anettől vadászott. A nyár-csalogató gyanánt egy pálmafás manikűrt alkotott újra.

29. Anett is ráhangolódott már a nyárra, egy csillogó, pötyös és üde színekben pompázó manikűrt választott a hozzá sorsolt blogról, Bettitől.

30. YouYou is átmenetes manikűrt vadászott Biától. Az a kék árnyalat nagyon tetszik, remélem, nemsokára tudok hasonlót beszerezni én is. :)

31. Phoenix egy kék-fehér manikűrt vadászott le Diitől. Nekem nagyon bejön az eredeti, és az új manikűr is, majd egyszer biztosan kipróbálom én is. :)

32. Dii egy menta alapú vintage manikűrt alkotott újra Castia blogjáról. Nekem nagyon bejött. :) Újabban amúgy is rá vagyok kattanva a vintage stílusú manikűrökre.

 33. Katy elkészített manikűrjéhez végül két lakkozás adta az ihletet Lizától (egyik és másik). Nekem a két választott manikűr és a végeredmény is nagyon tetszik. Sőt, a Katy változatát egyszerűen imádom! *.* A szegecses manikűröket el is mentettem az inspirációs mappácskámba. ^^

34. Tőlem ismét Panni vadászott, ezúttal az egyik karácsonyi waterfall manikűröm lett az áldozat, ám most pasztell színekben lett újraálmodva.

35. Én ezúttal Ciiskától vadásztam. Nem először, mert a Párizsos manikűrömet is az ő lakkozása ihlette. Ezúttal is sok manikűr született, a legelső, melyet a Manikűrvadászra szántam ez a nude alkotás. Én nagyon szerettem hordani. :)

36. Castia picit későn, de végül csak kiposztolta a vadászat eredményét. Én azt mondom, megérte várni, mert csodás manikűrt alkotott újra Katy-tól!

37. Fanni új vadászónak számít. Az ő blogján még nem volt elég manikűr a felhívás idején, így ezúttal tőle nem vadászott senki, viszont ő részt vett már a játékban, mégpedig Anett blogjáról szemezgetett. Nem volt könnyű dolga, végül egy ruffian technikával készült manikűrt készített. Nekem tetszik a végeredmény. :)

38. Liza szintén késett kicsit, de végül ő is beérte saját magát, így posztolta a Bree-től levadászot gyümölcsös manit! :)

39. Betti egy strasszos-csillámos alkotást álmodott újra You You-tól. nekem tetszik ebben a színösszeállításban is! 

A mostani fordulóra elég sokan nem készítettek végül manikűrt, annak ellenére, hogy jelentkeztek. Ha időközben mégis elkészülne az alkotás, írjatok rám és beillesztem azt is az összefoglalóba. ;)

A következő forduló sorban a 10. lesz. Egy szép kerek szám, így mindenképpen szerettem volna, ha a házigazda szerepét olyan lány tölti be, aki az eddigi összes fordulóban részt vett. Éppen ezért örültem meg, mikor kiderült, Mannával egy személyre gondolunk, így a következő forduló háziasszonya nem más lesz, mint


bloggerinája, így legyetek résen, mert a felhívást is ő fogja majd kiposztolni! ;)
Mannának még egyszer köszönöm, hogy igazgatta ezt a fordulót, Katy-nak pedig azt, hogy elvállalta a következő szervezését!

Nektek lányok pedig azt köszönöm, hogy ismét részt vettetek a vadászatban. Mint minden alkalommal, ezúttal is jobbnál-jobb változatok születtek! ;)

Az előző fordulók összefoglalóit itt érhetitek el!

Szép napot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből