2014. március 7., péntek

Teszt | Golden Rose Jolly Jewels110

Sziasztok! :)

Ma hozok egy újabb GR lakkot. Nem szeretem a "mákos" lakkokat, de ez a szépség még nálam is teli találat. Én egyszerűen imádom! :)




A képek nagyon jól mutatják, hogy milyen a lakk fedése. Én fehér alapon szeretem a legjobban. Amúgy tört fehér-világos szürke alapban vannak a fekete és piros glitterek. Jó sok van belőlük, úgyhogy jut belőle mindenhova. :) Száradási ideje az átlagosnál picivel jobb, tartóssággal sincs gondom.





Az üveg szögletes, így jól látszik felülnézetből is, hogy melyik lakkról van szó, ráadásul könnyen tárolható. Az ecsete nem az a tömzsi, amit én annyira szeretek, inkább átlagosnak mondanám, de ettől függetlenül nem nehéz vele dolgozni. A kupak itt is, csakúgy, mint a Holiday kollekció darabjainál, lenyomat-mágnes, de szerencsére ez annyira nem szokott zavarni. ^^




Szóval én összességében meg vagyok elégedve a lakkal, sőt, egyik legkedveltebbem. :) Nektek megvan a lakk? Hogy vált be?

Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből