2014. március 1., szombat

Blog & HaviTOP | Február (2014), Instagram, frissített design

Sziasztok!

Ismét hozom az összesítő posztot februárról. :)
Kezdem is gyorsan azokkal a manikűrökkel, lakkokkal, melyek a leginkább elnyerték a tetszéseteket az elmúlt hónapban. :)




A manicute-os szerelem manit imádtam hordani! *.* Ezen felül még akadt pár manikűr, amelyeket szívesen hordtam, csodálkozom, hogy nem kerültek be a havi legnézettebb bejegyzések közé. :(

A múlt hónapban több újdonság is történt. Az egyik, hogy most már én is fent vagyok Instagramon. :) Sőt, azt hittem, lassan függővé is válok. :D Sokan panaszkodtatok, hogy személyesebb bejegyzéseket is szeretnétek olvasni, időhiány miatt ezt nem ígértem eddig sem, ezután sem fogom, viszont az Instagramon sok személyeset is megosztok, így aki szeretne kicsit több morzsát megtudni rólam, ott is követhet. :)

Végül, de nem utolsó sorban, pár napja frissítettem a blog kinézetét. Most már ideje volt levenni a hópihés hátteret. Ezúttal nem is hagytam hátteret, ez a szín tökéletes hozzá, minta nélkül. Készült új fejléc és vízjel is.

Kicsit változtattam a kategóriákon is, így kisebb helyen elférnek, nekem jobban bejön, remélem, Nektek is. :) Emellett pedig olt időm készíteni Manikűrvadászos és LFPs kis képet is, amit kitettem az oldalsávba. Feltöltöm ide is, így ha Ti is szeretnétek kitenni a blogotokra, akkor nyugodtan használhatjátok ezeket a képeket is! :) Azért szeretném, ha ebben az esetben a Manikűrvadász és/vagy LFP főoldalára vezetne a kép, hogy az összes eddigi fordulót megnézhesse az, aki erre kíváncsi. :)

Remélem, tetszenek Nektek is az újítások! :)

Kellemes, blogolásban gazdag márciust kívánok mindenkinek! ;)

Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből