2014. január 10., péntek

NOTD | Háromszögben leopárd

A tegnapi nap poszt nélküli volt, elég sűrű napom volt, alig egy-két órán keresztül voltam csak itthon, s előre időzíteni is elfelejtettem. Kárpótlásul ma rögtön két posztot is hoztam nektek.  Az elsőt a januári kihívás keretein belül.

Magát az ötletet még Kaylánál láttam, én nem feltétlenül ezzel a színkombinációval készítettem volna el, de mikor megpillantottam a januári kihívás következő témáját, tudtam, hogy mégis maradok az eredetinél. Azért, hogy ne cakkra ugyanolyan legyen, a mutatóujjam helyett a gyűrűsujjamra festettem a második leopárd mintát. Nekem nagyon tetszett a végeredmény, s csoporttársaim is megdicsérték.







Használt lakkok:

Sajnos a képeken nem érvényesül a S-he lakk duokróm hatása, élőben is csak ritkán lehetett felfedezni. Ennek ellenére szerintem tökéletes párost alkottak, én nagyon szerettem viselni.

Nézzétek meg a többiek munkáit is:


"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből